fbpx
nyúlszáj

A nyúlszáj, illetve szájpadhasadék is kezelhető

Pár hónappal ezelőtt, e-mailen keresztül keresett meg bennünket egy fiatal férfi, aki nagyon el volt keseredve. Sokat mesélt arról, hogy mennyi szenvedést okozott neki fiatal korában, az iskolás évei alatt a nyúlszáj megléte. Hosszú hosszú éveken keresztül sminkkel próbálta elfedni sebeit. 

A magánélete sem úgy alakult, ahogy azt megálmodta. Minden alkalommal, mikor kilépett az utcára, egy álarc mögé kellett rejtenie a szépséghibáit, nem volt bátorsága smink nélkül az emberek közé menni. 

Sok trauma és megpróbáltatás érte az életben. 

De szerencsére ránk talált, az e-mailezés után felvettük a kapcsolatot, eljött hozzánk a szalonunkba egy személyes konzultációra, ahol látszott rajta a szomorúság, hogy nagyon nem érzi jól magát a bőrében. Itt vette kezdetét a közös utazásunk, ugyanis elkezdődtek a kezelések, és egyre inkább láttam rajta, hogy kezd felszabadulni, megnyílni. 

Nagy öröm ez számomra, hiszen ez egy újabb megpróbáltatás volt, nem egy hétköznapi eset.

A kezelésnél fontos volt, hogy minél természetesebb legyen a hatás, mivel férfiről beszélünk. 

Az ajak-, illetve szájpadhasadék (népiesen nyúlszáj és farkastorok) hazánkban is az igen gyakori fejlődési rendellenességek közé tartozik. Sajnos az egyetlen megoldás a műtéti kezelés, aminél ritkán fordul elő, hogy ennyire sikeres legyen az operáció. Az eredmény nem lett tökéletes, így a kezelés nem ért véget a műtéttel. Tökéletes eredmény nem létezik, de törekedni kell rá, hogy minél közelebb érjünk hozzá, minél jobb legyen az eredmény. Bizton állíthatom, sokkal közelebb kerültünk a tökéletes eléréséhez. 

Már több hasonló kezelést végeztem, de büszkén állíthatom az ő orvosi tetoválása kimagaslóan egyedi lett, szinte teljesen sikerült visszaállítanom az eredeti állapotot, és ezzel egy új kezdetet adhattam vendégemnek!

“Szeretem a kihívásokat, az okos örömöt.

Ebben a munkában azt élvezem a legjobban, hogy tanulásra vagyok kényszerítve. Nem elégséges a már megszerzett tudásom mozgósítása, folyamatosan gyarapítanom kell az ismereteimet.”

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések