fbpx
orvosi tetoválás

Direkt szemöldökvonal emelés

Egyre népszerűbb műtéti beavatkozásról olvashattok a következő bejegyzésben, melyet orvosi tetoválás segítségével tudunk kezelni.
A direkt szemöldökvonal emelésekor a műtéti metszést a szemöldök felső határán ejtik és a vonal feletti bőr és lágyrész kerül eltávolításra szemöldök teljes hosszában.
Ez az eljárás ideális azok számára, akik csak a szemöldökvonalukat szeretnék megemelni és a homlokukon nem szeretnének semmilyen más változást.
Megváltoztatja a szemöldök formáját és az aszimmetriát. Fontos, hogy a vendégnek kellően dús szemöldöke legyen, ami segít a vékony, vonalszerű, szinte láthatatlan heg takarásában.

Mi smink- és orvosi tetoválással foglalkozók nem az eljárás ellen vagyunk, de a vendéget minden esetben tájékoztatni kell, hogy maradandó nyoma lesz ennek a fajta kezelésnek a szemöldök vonalában, hiszen sokan nem tudják, hogy ez mivel jár. A műtét után van egy gyógyulási folyamat, ami lehet 6 hónap, de akár 1 év is. Általában ennyi idő szükséges a gyógyuláshoz, hogy a heg szépen kifehéredjen, és csak utána jöhet szóba a hegek eltüntetése, azaz, ez után tudjuk tetoválni a heget azonos színűre, mint a körülötte lévő bőr.

Nem minden esetben lehet olyan vastag szemöldököt készíteni, hogy fedni lehessen a szemöldök szőrök tövében látható heget.
Lehet, hogy most a vastag szemöldök a divat, de nem mindenkinek előnyös és nem mindenkinek tetszik.

Ebben az esetben, a műtét után, vendégünknek első körben orvosi tetoválás alkalmazásával korrekcióztuk a fehér műtéti hegeket. Ez után készülhet el a kívánt szemöldök.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések