fbpx
hegkezelés

Elrontott ránctalanítás hegkezelés módszerrel korrigálható

Egy rövid és tanulságos történetet osztok meg veletek, érdemes odafigyelni, és jól utánajárni az általatok kiválasztott kezelésnek. Vendégem sajnos olyan helyre ment, ahol nem a megfelelő szakember végezte számára a ránctalanítást. Ezután keresett fel bennünket, majd Melinda segítségével és a hegkezelés módszerével korrigáltuk a nem kívánt fehér foltokat.

Vendégünk megkeresett egy klinikát, ahol ránctalanító kezelésen szeretett volna részt venni. Hamar kiderült, hogy aki a kezelést végezte, nem orvos volt.
A homlok ráncait szerette volna eltüntetni. A kezelő kolléga aki nem orvos volt, ajánlott neki egy lézeres kezelést, amivel ő szerinte megsemmisülnek a ráncai. A vendég laikusan állt hozzá, gondolván hogy biztos kezekben van. Sajnos tévedett, mivel nem a megfelelő szakember végezte el a kezelést, nem megfelelő szakértelemmel.
Mivel rengetek hasonló problémával fordulnak hozzánk a kliensek, nagyon sok hasonló hibát próbálunk javítani, ezért fokozottan figyeljetek oda, ha rászánjátok magatokat egy lézeres kezelésre, akkor orvos szakemberhez forduljatok, akinek megvan hozzá a kompetenciája. Ne kozmetikai forgalomban lévő lézeres kezelést válasszatok. 


A lézeres kezelés olyan erősre sikerült, hogy teljesen megégette a bőrnek a szerkezetét, ami azt jelenti, hogy a melanin termelést kiölte a bőrből. Tudni kell hogy ez termeli a bőrnek a színét.
Így a ráncok mellé kapott pluszba fehér csíkokat a homlokára, ami nyilván nem pigmentálódott vissza, valószínű soha nem fog visszajönni a bőrének a színe. A ráncai nem tűntek el, a fehér csíkok pedig csak plusz velejáró.
Fizetett a szolgáltatásért amiért cserébe maradandó fehér foltokat kapott, valamint a kezelni kívánt ráncok sem tűntek el. 
A melanin termelés nem jön vissza ezekre a területekre.
Az orvosi tetoválások közül a hegkezelés volt vendégem számára a megfelelő választás ebben az esetben. Sajátos technikámmal álltunk neki a homlokon lévő fehér foltokat fedni.
A hegkezelés nagyjából 30 percet vesz igénybe, ami minimális fájdalommal járhat. 

A korrekció minimum 1 hónap múlva esedékes, ahol az esetleges pigmentkiesést pótoljuk, illetve tökéletesítjük a munkát. 

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések