fbpx
ajkak

Elszíneződött ajkak neutralizálása!

Azok az ajkak, melyek kékes vagy lilás színűek, korrekciójuk nem egyszerű eset, sőt, nagyon nehéz feladat!
Beszéljünk az ajkak korrekciós kezeléséről, ez életet megváltoztató eljárás lehet sok olyan ügyfél számára, akik elszíneződött ajkakkal küszködnek. 

A sötét ajkú ügyfelek jellemzően egyenletes tónusú és világosabb ajkakat várnak el.

Míg a sápadt ajkak a rózsaszínű szegélyt szeretnék meghatározni, és nagyobb színfedést szeretnének elérni. Minden ügyfélnek más megközelítésre van szüksége a legjobb eredmény eléréséhez, egyszerűen azért, mert minden ajak egyedi. Különösen a sötét ajkak korrekciója volt sok éven át ellentmondásos a tartós sminkiparban, azonban egyre népszerűbb a női és férfi ügyfelek körében, akik korrigálni vagy világosítani szeretnék ajkukat. Sok művész nem szeret sötét ajkakon dolgozni, mert nehéz azonnal jó eredményt elérni. Ez kétségtelenül egy speciális munkaterület!
Az utóbbi években azonban pozitív tendencia figyelhető meg a sötét ajkak mikropigmentációjában, látható a végeredmény.

Sok kolléga elutasítja a sötétebb ajkakkal rendelkező ügyfeleket. Nem minden ügyfél megfelelő jelölt erre a kezelésre, mert a melaninban gazdag bőrön nagyon nehéz dolgozni. Az etikus ajakkorrekció egy rendkívül fejlett technika, amely hatalmas színelméleti ismereteket, és megfelelő színválasztást igényel, s emiatt jóval nehezebb a normál kozmetikai célú szájtetoválásnál!
Fontos!!
• Semmilyen ajak korrekció nem fog megtörténni egy kezelés alatt, különösen az etnikai ajak korrekció lehet több alkalomból álló kezelés
• kíméletes technika
• megfelelő színösszeállítás

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések