fbpx
vitiligo

Ma már a vitiligo elfedhető orvosi tetoválással

Vitiligo camouflaget láthattok, azon belül is az Acrofacial vitiligot.
Vendégem nagyon elégedetten távozott, a kezelést követően!
Éveken keresztül sminkelte magát, arcán lévő pigment foltjait fedte, amennyire csak tudta. A kezelést követően, reggelente nem kell időt szánnia a foltok elfedésére, bátran és magabiztosan tud kilépni az emberek közé. Az alapozó sokkal szebben fedi a bőrt, mint ezelőtt, mikor sokkal nagyobb területet kellett korrigálni, ma már csak az esetleges apró bőrhibákat kell fedni.
Tudjátok, hogy a vitiligo egy pigmenthiány, ami jelenleg az emberiség 1-2% érinti.
6 éve foglalkozok pigmenthiány elfedésével, rengeteg tesztmunkám, és tapasztalatom van benne. Szerencsére ma már tudjuk ezeket a pigment foltokat hatásosan elfedni tetoválással.
A tetoválás tökéletes fedést biztosít 1.5-3 évig.

Ezek a foltok lehetnek veleszületett, de kialakulhatnak a későbbiekben is, leggyakrabban arcon és kézfejen jelennek meg. De az is előfordulhat, hogy több testtájra vagy teljes testre kiterjednek a foltok. Hosszú és hatékony megoldást jelent erre a problémára az orvosi tetoválás. Ezeknek a pigmentfoltoknak az elfedése a bőr eredeti színével megegyező pigmentek betetoválásával kerül a bőrbe. A cél az, hogy a színek kikeverésével, minél természetesebb hatást érjünk el.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések