fbpx

Ma már a vitiligo elfedhető orvosi tetoválással

vitiligo

Vitiligo camouflaget láthattok, azon belül is az Acrofacial vitiligot.
Vendégem nagyon elégedetten távozott, a kezelést követően!
Éveken keresztül sminkelte magát, arcán lévő pigment foltjait fedte, amennyire csak tudta. A kezelést követően, reggelente nem kell időt szánnia a foltok elfedésére, bátran és magabiztosan tud kilépni az emberek közé. Az alapozó sokkal szebben fedi a bőrt, mint ezelőtt, mikor sokkal nagyobb területet kellett korrigálni, ma már csak az esetleges apró bőrhibákat kell fedni.
Tudjátok, hogy a vitiligo egy pigmenthiány, ami jelenleg az emberiség 1-2% érinti.
6 éve foglalkozok pigmenthiány elfedésével, rengeteg tesztmunkám, és tapasztalatom van benne. Szerencsére ma már tudjuk ezeket a pigment foltokat hatásosan elfedni tetoválással.
A tetoválás tökéletes fedést biztosít 1.5-3 évig.

Ezek a foltok lehetnek veleszületett, de kialakulhatnak a későbbiekben is, leggyakrabban arcon és kézfejen jelennek meg. De az is előfordulhat, hogy több testtájra vagy teljes testre kiterjednek a foltok. Hosszú és hatékony megoldást jelent erre a problémára az orvosi tetoválás. Ezeknek a pigmentfoltoknak az elfedése a bőr eredeti színével megegyező pigmentek betetoválásával kerül a bőrbe. A cél az, hogy a színek kikeverésével, minél természetesebb hatást érjünk el.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Read More
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Read More
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Read More
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Read More
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Read More
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Read More
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Read More
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Read More
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Previous
Next

Hasonló bejegyzések