fbpx
púderes szemöldök

Púderes szemöldök tetoválás menete

A következő blogban a púderes szemöldök tetoválásról mesélek nektek.

Időpontot telefonon vagy e-mailben lehet foglalni.
Amikor megérkezik a vendég, minden esetben fontos, hogy konzultáljunk, milyen technikát képzelt el. Számos vendégünk van, akik úgy keresnek fel bennünket, hogy nincsen konkrét elképzelésük, csak szeretnék, ha nem kéne minden reggel a szemöldök sminkelésével bajlódni, ha egy szép, formás szemöldök díszíthetné az arcukat. 

Sok mindent figyelembe kell vennünk szemöldök tetoválás során. Több stílust készítünk, figyelembe véve a vendég egyéniségét, mert a sminktetoválásnál nagyon fontos, hogy az adott személy karakteréhez igazodva, közösen tervezzük meg a tetoválás stílusát.
A helyesen megformázott szemöldökkel gyönyörű keretet tudunk adni az arcnak, valamint nagyíthatjuk a szemeket is, ezért óriási hangsúlyt kell fektetni a forma megtervezésére, hiszen az erős vonalak, a helytelenül megválasztott sötét színek markáns, groteszk hatást eredményeznek. Kizárólag természetes szemöldököt készítünk, ami megtévesztésig hasonlít az eredeti szemöldök látványához.

Az első kezelés után minden esetben szükséges a korrekció, így lesz teljes a munka. Ez az időpont általában 1 hónap múlva esedékes, amit a szalonban le is foglalunk.

A képen látható vendégem korábban már két szalonban volt konzultáción. A meglévő aszimmetriát szerette volna korrigáltatni, de a szemöldök vastagságát megtartani. 
Nem jutottak közös megállapodásra, mivel mindkét helyen vékonyítani szerették volna a szemöldökét. Így keresett fel bennünket, a korábban említett aszimmetriával kapcsolatban.
Természetes hatást szerettünk volna elérni, ezért egy finom púderes technikát választottunk, a szemöldököt pedig nem vékonyítottuk. Így született meg a képen látható eredmény, egy csodaszép púderes szemöldök.

Fontos minden esetben elmondanunk, a gyógyult eredmény a mérvadó! Begyógyulva mindig lágyabb a hatás!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések