fbpx

Hegtetováló tréning

Hegtetováló tréning

Sajátítsd el a dermo mikropigmentációs eljárásokat!

Szervezés alatt van egy, a szakterületet érintő hegtetováló tréning Budapesten. Az egynapos mesterképzés a fő témája a Hegek tökéletes álcázása tetoválási technikával. Ez a probléma a nők, de akár a férfiak nagy részét is érintheti, ami lehet gyerekkori, műtétből eredő, vagy akár égési, és egyéb baleseti hegek. Sokakat zavar a testükön valamilyen okból meglévő heg/hegek, ezért kénytelenek elrejteni a külvilág elől. Erre a legmegfelelőbb kezelési mód a hegek elfedése tetoválással. 

Magyarországon kevesek által ismert eljárásról olvashatunk itt, amivel sok ember életminőségét lehet jobbá tenni, ezek az orvosi tetoválások. Balesetek utáni hegek, égési hegek, valamint műtéti hegek kezelése is egyaránt végezhető.

A hegtetováló tréning főbb témái:

  • Bevezetés a bőr pigmentációs problémáiba, a hegek típusaiba, megjelenések formáiba 
  • Speciális orvosi pigmentek ismerete, és az ehhez kapcsolódó színelmélet a gyakorlatban
  • A kezelés fontosabb elemei, lépései
  •  Álcázási „camouflage” technikák, (előkészítés, tűválasztás, színválasztás, keverés, formázás, kitöltés stb.).
  • Latexen való gyakorlás, bemutató Demo munka, majd ezt követően élő modellen is fejlesztjük a kialakult készségeket, ismereteket.

Szinte bármilyen terület kezelhető évekre szóló megoldással. A hegek kezelése során speciális orvosi pigmentek teljesen bőr, és terület azonos színét keverjük ki, és juttatjuk be a hámréteg alá, így az akár évekig is megoldást nyújt a problémákra, természetesen ezek idővel „kikopnak” a bőrből, ezért ajánlott 1-2 évente egy frissítő kezelés.

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.