fbpx
Gáspár Melinda
Orvosi és professzionális kozmetikai tetováló mester
Gáspár Melinda
Orvosi és professzionális kozmetikai tetováló mester
Gáspár Melinda
Orvosi és professzionális kozmetikai tetováló mester
Previous slide
Next slide
Gáspár Melinda vagyok, orvosi és professzionális kozmetikai tetováló mester, és nemzetközi PMU tréner. Több mint tíz éve lett hivatásom a sminktetováló szakma, célom, hogy ne csak Magyarországon, hanem nemzetközileg is a legmagasabb szinten végezhessem és oktathassam a technikáimat, adjam tovább hivatásomat, melyet imádok.

Szakmai utam

Porcelánfestői múlttal rendelkezem, amit a világ leghíresebb porcelán manufaktúrájában Herenden tanultam, és hoztam magammal ezt a tudást a PMU szakmába. Gyerekkorom óta Édesanyám segített a kézműves vonalon, aki 42 éven keresztül a herendi porcelán manufaktúra, egyik kiemelkedő mesterfestője, és vezetője volt. Talán ez a tudás, és szakértelem tükröződik minden egyes kézmozdulatomon, amit a precizitás, és pontosság tesz tökéletessé. Professzionális sminktudásomnak megfelelően tetoválok.  A nemzetközileg elismert minőségű permanent make-up készülékkel és kiegészítőivel képviselem ezt a különleges szakmát. Cégünk 4 sminktetováló márka forgalmazója is egyben. A sminktetoválás képezte a munkám alapját, majd a vendégeim részéről felmerülő igényekhez igazítottam szakmai utamat. Egyre több elrontott, elöregedett kozmetikai tetoválással találkozom, így elkezdtem különböző módszereket kifejleszteni ezek javítására, felújítására, majd később az elrontott sminktetoválások eltávolítására.

Folyamatos fejlődés

Nagy hangsúlyt fektetek a szakma újdonságainak folyamatos figyelemmel kísérésére. Nemzetközileg képviselem számos országban a szakmát, előadóként, és oktatóként. Számomra fontos terület a humán orvosi pigmentálás, pl. a hegek tetoválása, pigment hiányos állapotok, műtéti hegek, nyúlszáj, Vitiligo, Leukoderma, Alopecia Totalis tüneteinek testszínnel történő korrigálása, valamint az areola, és mellkorrekciós tetoválások készítése. Ez volt az a szakterület, amely igazán magával ragadott, és amelyben úgy érzem, hogy egy olyan űrt tudok kitölteni munkámmal, amelyben eddig Magyarországon nem létezett megfelelő szolgáltatás. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a sminktetoválás háttérbe szorult volna, sőt megpróbáltam a professzionális tudásomat maximálisan átültetni a tetoválásaimba. Számomra ebben a szakmában nagyon nagy művészet rejlik ahol minden vendégem egy igazi kihívás, és talán soha sincs olyan pillanat, mikor kimondhatom, hogy mindent elsajátítottam. Állandó kreativitásomnak köszönhetően kifejlesztettem saját egyedi tetoválásaimat, természetesen a fő szempontom a természetesség: 

Mottóm

„Az első pillantásra szemmel nem látható eredmény”

Igazán nagy öröm, egy embertársamon segíteni, és ha hozzájárulhatok az általam végzett munkával – legyen az akár sminktetoválás, vagy az általam annyira szeretett orvosi tetoválás – az ő életminőségének jobbá tételéhez, akkor igazán hálás vagyok, hogy ezt a pályát választottam.

Szolgáltatásaink

Púder szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás során nagyon fontos a természetes és realisztikus hatás. Választhatunk púderes, szálas, hiperrealisztikus és ezeknek a kombinációi közül.

Púderes szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás

Akár természetes natúr kontúrozásról, felső szemhéj tetoválásról, vagy powderes hatásról legyen szó, tökéletes választás, a végeredmény csak tőlünk függ.

Professzionális ajak tetoválás

Ha tartós színt és formát szeretnénk ajkunkon viselni, ez elérhető a szájtetoválással. Természetesen harmóniában az arccal és személyiséggel.

Pigment-Off technológia

Tetoválás eltávolítás

A tetoválás eltávolító kezelés, lehetővé teszi, hogy kíméletesen, mégis hatékonyan és teljesen eltávolítsuk a nem kívánt színt és árnyalatot.

Orvosi esztétikai kezelések

Orvosi esztétikai kezelések

A botoxxal vagy hyaluronsavval történő kezelések hatékonyak a ráncok elsimítására. A bőr a kezelés után megfiatalodik.

Orvosi tetoválások - vitiligo, hegek, areola

Orvosi tetoválások

Maximális bizalommal fordulhat hozzánk legyen szó hegről, striáról, areoláról, vitiligoról, vagy akár skalp tetoválásról.

Arcfiatalító kezelés - Bioneeding

Bioneedling arcfiatalítás

Több célra is tökéletes lehet, anti-aging kezelés, hegek, szövetszakadás kezelésére, májfoltok halványítására. Hatóanyaggal és hatóanyag nélkül is végezhető kezelés.

Legyen szó mindennapi bőrápolásról vagy esztétikai problémáról, korszerű hatóanyagokkal és megoldásokkal várunk anti-aging, acne, sculptra vagy splendid kezeléseinkre.