fbpx

‘Szálas szemöldök tetoválás 50 felett’ egy agyvérzésből eredő részleges bénulás után…

Megosztok veletek egy megható, és egyben szívfacsaró, de mégis pozitív történetet, ami a mai sminktetoválás készítésekor történt velem.

50 éves hölgy, stroke, maradandó jobb oldali bénulás a karban, beszédzavar, de tele élni vágyással, élni akarással. Kedvesség, bátorság, kitartás !

Bécsből érkezik, betoppan a stúdiómba, persze előre egyeztetett időpontban kísérővel. Közben rájöttem miért is…., első látásra igazi elegancia, arcából sugárzott a bájosság, szeretet! És kezdi mesélni a betegséget, persze segítséggel, mindezt németül. Kiderül hogy régi követőm, és megszervezte, hogy eljusson hozzám kísérővel……400 kilométert utaztak és most figyeljetek :

Ő vezet, és nem akárhogy, egy kézzel!

Kívánság natúr szálas szemöldöktetoválás.

Miután megbeszéljük a szemöldök formát, véglegesítjük a színt, nekilátok a feladatnak….

És végig azon jár az eszem,…..hogy miért?!

Tele élet erővel!!!

Nem merek kérdezi tőle nagyon semmit sem…., nehogy kellemetlen legyen neki a válasz…Így belevetem magam a munkába és törekszem a legszebb eredményre!

Mikor belenéz a tükörbe, a szemei csillognak, és elégedett. Ezután belekezd a meséjébe, és megmutat egy régi képet még a betegség előttit, és sóvárogva mutatja, hogy ilyen volt….

De a szemöldök stimmel a képpel, és én is boldog vagyok

Ezután jön a bátorítás a részemről, hogy irígylésre méltó különleges személyiség, és csodálatos az élni akarása, példa lehetne sokaknak! Ezért is akartam megosztani veletek a sminktetoválása történetét.

Boldog vagyok, és végtelenül hálás, hogy itt lehetek, jó helyen, kiváló emberekkel!

Miről olvashatsz blogomban?

Kövesd blogomat, hogy máskor is megoszthassam veled ehhez hasonló történeteimet. Ha csak egyszerűen gondolkodsz a sminktetováláson, lehet, hogy ezek a kis esszék fognak segíteni a megfelelő döntés meghozásában!

Olvashatsz új technikákról, anyagokról, tapasztalatokról!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Read More
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Read More
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Read More
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Read More
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Read More
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Read More
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Read More
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Read More
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Previous
Next

Hasonló bejegyzések