fbpx

Oktatások, kurzusok

Legújabb tetoválás eltüntető módszer. Nagy hatékonyságú enzimes kezelés, savas és lézeres beavatkozás nélkül.

Az egynapos mesterképzés fő témája a Stretch Marks (Stria, terhességi csíkok) tökéletes álcázása tetoválási technikával.

Sajátítsd el a sikeres teljes 3D ajak és térfogatnövelő hatású ajaktetoválási eljárásokat.

Különféle szemhéj stílusokat sajátíthatsz el a képzés során. Stardust, púder hatású és Deep Advance Liner.

Minden olyan sminktetováló számára tökéletes képzés, aki mélyíteni szeretné tudását a színválasztással, bőrszín és választott pigment párosításával kapcsolatban.

Skalptetováló és hajsűrítő technikával álcázni tudunk hajfelületen, vagy szimulált szőrtüszőket tudunk létrehozni hegben, így álcázva azt.

Melinda által kifejlesztett hiper-realisztikus és púder hatású szemöldök technikával bővíthetitek tudásotokat.

Sajátítsd el a legújabb orvosi esztétikai tetoválást, mellyel nagyon sok emberen segíthetsz, pigment hiányos felületek eltüntetésével.

Részleges vagy teljes areola pótlására, korrigálására ad lehetőséget az areola tréning.

Minden olyan sminktetováló számára tökéletes képzés, aki mélyíteni szeretné tudását a színválasztással, bőrszín és választott pigment párosításával kapcsolatban.

Gyakran ismételt kérdések a sminktetováló képzéssel kapcsolatban

Cégünk alapítója Gáspár Melinda, orvosi és professzionális kozmetikai tetováló mester, nemzetközi PMU tréner. Komoly, több mint egy évtizedes szakmai múlttal a háta mögött professzionális oktatásban részesít mindenkit, aki a kurzusokra jelentkezik, legyen szó a sminktetoválás vagy az orvosi tetoválás témaköréről. Valamint támogatjuk az oktatások után továbbra is a tanulóinkat, bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulhatnak hozzánk.

Magyarországon jelenleg bárki lehet sminktetováló, aki elvégzi a kozmetikus képzést, majd utána elsajátíthatja a szakma csínyját-bínyját.

Nem. Mivel mindegyik eljárás más és más ezért 1-2 napos, külön-külön kurzusokon tanulhatod meg pl. a vitiligo tetoválás vagy az areola tetoválás technikáját, módszereit.

A megfelelő képzések elvégzése után, aminek feltétele, hogy gyakorlott sminktetováló legyél.

Igen. A sminktetováló alapképzés három fő sminktetováló technika (modul) oktatására koncentrál: az ajaktetoválásra, szemöldöktetoválásra és a basic szempillatő tetoválásra.

Érdemes rendszeresen visszanézned a weboldalunkra, ahol elsőként tesszük közzé a fontos információkat. Érdeklődhetsz továbbá e-mailen vagy telefonon is, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésedre a kurzusokat illetően is.

Könnyen megközelíthető budapesti helyszínen, a VI. kerületben, szalonunk székhelyén a Benczúr utca 5 szám alatt.

Igen, még pedig az egyik legújabb, nemzetközileg is elismert innovatív technológián alapuló Pigment-Off Removal-módszerét tanulhatod meg nálunk. Ez kíméletes, de hatékony módja, hogy teljesen eltávolítsd a jövőben az összes színt és árnyalatot a bőrből.

Jelentkezz legközelebbi színelmélet tréningünkre, ahol az elméleti tudást azonnal gyakorlatba is ültetjük! Ha szeretnél bővebb információkat arról, hogyan működnek a kozmetikai, sminktetováló pigmentek, miképp készülnek, mit tartalmaznak, és ezekre hogyan reagál a bőr, érdemes beiratkoznod a következő tanfolyamunkra.