fbpx
Areola rekonstrukció orvosi tetoválás segítségével

Areola tetoválás

Areola tetoválás, mellbimbó korrekciós tetoválás

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az innovatív orvosi tetoválások jelentősen képesek javítani a páciensek életminőségén. Nem kell egész életen át takargatniuk a testüket, komplexusokkal együtt élniük emlő eltávolítást, masztektómiát követő helyreállító plasztikai műtét után, vagy különféle bőrsérüléseket/égési sérüléseket követően, hiszen ennek a korszerű megoldásnak köszönhetően, a mellbimbó és/vagy udvara pigment hiányos része teljesen vagy részlegesen is elkészíthető biztonságos orvosi tetoválással. Az areola tetoválással tökéletesen reprodukálható a mellbimbó és a körülötte levő rész, ami mind formájában, mind színében realisztikus hatást kelt.

De mi is az az areola tetoválás?
Egy újszerű lehetőség, aminek során egy hozzáértő szakember orvosi tetoválással pigmentál festéket a mellbimbó helyére vagy a körülötte levő részbe, a hámréteg alá. Ennek a 3D-s technikának köszönhetően a látvány abszolút élethű lesz, az álcázási camouflage technikák pedig tovább javítanak azon, hogy a végeredmény az eredetihez megszólalásig hasonló legyen. Azonban csakis megfelelő referenciákkal rendelkező szakemberhez szabad fordulni!

Évekig is megoldást nyújthat

Az areola tetoválás nem csak nőknél, férfiaknál is használható. Nemtől, illetve attól függetlenül, hogy teljes vagy részleges helyreállításról van szó, 1-2 évente ajánlott egy úgynevezett frissítő kezelést végrehajtani. Mivel speciális orvosi pigmentekről beszélünk, ezért ezek idővel megfakulnak, kikopnak a bőrből, így a hosszan tartó eredményért érdemes a színeket egy-két évente „frissíteni”.

Ha szeretnél többet is megtudni a mellbimbó tetoválásról, kérd munkatársaink minden apró részletre kiterjedő, pontos tájékoztatását!

További képek az orvosi tetoválásokról a GALÉRIÁBAN

Areola tetoválás, mellbimbó tetoválás árak)

  • Darabonként 150.000 Ft-tól

Gyakran ismételt kérdések az areola tetoválással kapcsolatban

Milyen esetben ajánlott az areola tetoválás?

Emlő eltávolítást, masztektómiát követő helyreállító plasztikai műtét, valamint mellkisebbítő/nagyobbító plasztikai beavatkozás után. Különféle bőrsérüléseket vagy égési sérüléseket követően egyaránt sikerrel alkalmazható.

Ha egyszer megcsináltatom, életem végéig ugyanolyan marad majd az areola tetoválásom?

Nem. Mivel az eljárás során speciális orvosi pigmentek kerülnek a bőr alá, ezért ezek idővel megkophatnak. 1-2 évente ajánlott végrehajtatni egy úgynevezett frissítő kezelést.

Areola tetoválást csak nőknek csinálnak?

Nem. Kortól és nemtől függetlenül bárki bejelentkezhet hozzánk.

Mennyire lesz realisztikus a végeredmény?

Areola tetoválással tökéletesen reprodukálható a mellbimbó és a körülötte levő rész, ami színében és formájában is megegyező lesz az eredetivel.

Biztonságos az areola tetoválás?

Igen. Abban az esetben, ha komoly referenciákkal rendelkező, profi szakemberre bízod, az eljárás teljes mértékben biztonságosan zajlik.

Az areola tetoválás tulajdonképpen olyan, mint egy sima tetoválás?

Nem. A kezelés során speciális orvosi pigmenteket használunk, keverünk és juttatunk a hámréteg alá, így ez már professzionális orvosi tetoválásnak számít.

Csak a mellbimbót tudják reprodukálni?

Nem. A mellbimbót és a körülötte levő részt, a mellbimbó udvarát is el tudjuk készíteni.

Tripanofóbiám van. Félek a tűtől. Így is elvégezhető?

A tűtől való rettegés problémájával találkoztunk már, de ez nem lehet kizáró oka egy életminőséget javító orvosi tetoválásnak. Szakembereink maximális támogatására minden körülmény között számíthatsz, hogy minél könnyebben átvészeld az eljárástól való félelmed. Ebben az esetben a tudatos ellazulás, a relaxálás, a mentális rákészülés és bizonyos légzési technikák mind-mind hatékonyak lehetnek.

Sminktetoválással foglalkozom és szeretném képezni magam. Hogyan tanulhatom meg az areola tetoválás módszereit?

Érdemes rendszeresen figyelned az oldalunkat, hiszen állandó jelleggel tartunk képzéseket, tréningeket, ahol a jelentkezők megismerkedhetnek a Realisztikus Areola korrekciós módszerekkel.

Kik vehetnek részt az Areola Mesterkurzuson?

Kizárólag gyakorlattal rendelkező és saját tetováló gépet használó, képzett sminktetoválók jelentkezését várjuk.