fbpx

Areola tetoválás

Areola rekonstrukció

Areola tetoválás, mellbimbó korrekciós tetoválás

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az innovatív orvosi tetoválások jelentősen képesek javítani a páciensek életminőségén. Nem kell egész életen át takargatniuk a testüket, komplexusokkal együtt élniük emlő eltávolítást, maszektómiát követő helyreállító plasztikai műtét után, vagy különféle bőrsérüléseket/égési sérüléseket követően, hiszen ennek a korszerű megoldásnak köszönhetően, a mellbimbó és/vagy udvara pigment hiányos része teljesen vagy részlegesen is elkészíthető biztonságos orvosi tetoválással. Az areola tetoválással tökéletesen reprodukálható a mellbimbó és a körülötte levő rész, ami mind formájában, mind színében realisztikus hatást kelt.

De mi is az az areola tetoválás?
Egy újszerű lehetőség, aminek során egy hozzáértő szakember orvosi tetoválással pigmentál festéket a mellbimbó helyére vagy a körülötte levő részbe, a hámréteg alá. Ennek a 3D-s technikának köszönhetően a látvány abszolút élethű lesz, az álcázási camouflage technikák pedig tovább javítanak azon, hogy a végeredmény az eredetihez megszólalásig hasonló legyen. Azonban csakis megfelelő referenciákkal rendelkező szakemberhez szabad fordulni!

Évekig is megoldást nyújthat

Az areola tetoválás nem csak nőknél, férfiaknál is használható. Nemtől, illetve attól függetlenül, hogy teljes vagy részleges helyreállításról van szó, 1-2 évente ajánlott egy úgynevezett frissítő kezelést végrehajtani. Mivel speciális orvosi pigmentekről beszélünk, ezért ezek idővel megfakulnak, kikopnak a bőrből, így a hosszan tartó eredményért érdemes a színeket egy-két évente „frissíteni”.

Ha szeretnél többet is megtudni a mellbimbó tetoválásról, kérd munkatársaink minden apró részletre kiterjedő, pontos tájékoztatását!