fbpx
Powder brows

Powder Brows, púder szemöldök tréning

A speciális hatású szemöldök tetoválások készítése elengedhetetlen részét képezi napjaink sminktetováló gyakorlatának. Emelt szintű tanfolyamunk során az általam kifejlesztett realisztikus speciális effekt hatású powder brows tetoválási technikával ismertetlek meg elméletben, és gyakorlatban egyaránt. Olyan magabiztos tudással látjuk el kollégáinkat, amely megfelelő alapot biztosít a precíz, esztétikus, különleges munka kivitelezéséhez. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakran előforduló hibák kiküszöbölésére, és praktikus tanácsokkal szolgálunk az egyébként nagy kihívást jelentő sminktetoválási technika elkészítéséhez.

A helyesen megformázott szemöldökkel gyönyörű keretet tudunk adni az arcnak, valamint nagyíthatjuk a szemeket is, ezért óriási hangsúlyt kell fektetni a formai megtervezésre, hiszen a túlzott erős vonalak, a helytelenül megválasztott sokszor túl sötét színek, markáns groteszk eredményt kölcsönözhetnek a vendég arcának. A cél pedig a meglevő szemöldökív enyhe hangsúlyozása, vagy a hiányzó részének pótlása az optimális formára, így tökéletesítve az arc szépségét. Szemöldök tetoválás során fontos a természetes hatás. Ezen a tanfolyamon, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtanulhatod, hogyan hozhatsz létre természetes megjelenésű szemöldökét több dimenzióval.

A Mesterkurzus az alábbi témákra terjed ki:

  • A klasszikus szemöldök arányok, törvényszerűségek a homlokforma figyelembe vételével
  • Szemöldök ideális alakja
  • Technikai készségek az ideális realisztikus púderes hatás létrehozásához
  • Az árnyékolás használata, több dimenzió létrehozása
  • Púderes technika bemutatása, az effekt hatás elérése
  • Gyakorlás latexen
  • Demo bemutató munka Gáspár Melinda által
  • Púder szemöldök elkészítése élő modellen.

Szervezés alatt van a powder brows Mesterkurzus. A tréning kiscsoportos, limitált létszámú a minél nagyobb hatékonyság elérése érdekében. Lehetőség van csupán egy napon is részt venni.

Natural Pigmenteket® használok ezen a tréningen, melyet a résztvevők is kipróbálhatnak, valamint a tréning alatt a pigmentek is vásárolhatóak. Az NUP pigmentek gyönyörű, természetes, homogén hatás kialakítását teszik lehetővé, stabil színtartóssággal, nem fognak árnyalatokat váltani.

A tanuló saját tetováló gépet használ a tanfolyam során.

A Mesterkurzuson csak gyakorlattal rendelkező sminktetoválók vehetnek részt.