fbpx
Szemöldök tetoválás eltávolítás

Elrontott szemöldök tetoválás eltávolítása

Egy szemöldök tetoválás segíthet harmonikusabbá tenni a megjelenést, önbizalmat adhat viselőjének, és magára irányíthatja a tekinteteket. Azonban előfordulhat, hogy a hosszas mérlegelés után kiválasztott kozmetikus nem pontosan azt a formát vagy színt tetoválja föl, amit az ügyfél elvárt, vagy esetleg a tetoválás egyszerűen nem éri el azt a hatást, amit az ügyfél szeretne. Semmi ok a pánikra. Módszerünkkel az elrontott szemöldök tetoválás könnyen eltávolítható!

Elrontott szemöldök tetoválás eltávolítás egyszerűen

A tetoválásokkal kapcsolatban gyakori tévhit, hogy azok véglegesek, vagy ha el is távolíthatók, az eljárás rendkívül fájdalmas. Ez nincs többé így. Pigment-Off technológiánkkal az elrontott tetoválások eltávolítása nem csak fájdalommentes, de rendkívül hatékony is: a színskála összes árnyalatát képes eltávolítani, beleértve a világos színeket is!

Hogy működik a Pigment-Off technológia?

A Pigment-Off módszer nem lézeres technológia. A folyamat során sav mentes szuszpenziót, oldatot, úgynevezett enzimeket juttatunk a bőr felszíne alá, amelyek feloldják a pigmenteket, majd közvetlenül vonják ki azokat a bőrszövetből. A lézeres kezeléssel szemben így nem a nyirokrendszeren keresztül távoznak a festékanyagok, hanem a bőrön át. Amennyiben csak az elrontott szemöldök stílusával volt gond, de a tetoválás menete technikailag szakszerűen zajlott, akár egy kezeléssel is eltávolítható a tetoválás.

Mire figyelj a kezelés után?

A kezelést követően egy vékony varréteg keletkezik a bőrön, ezért fontos, hogy ennek leesése és a teljes regeneráció előtt rendkívül óvatosan kell bánni a bőrfelülettel.

  • Óvd a kezelt területet a fizikai behatásoktól!
  • Kerüld el, hogy por vagy más szennyeződés kerüljön a területre!
  • Mielőtt a varr leesne, kerüld, hogy vízzel érintkezzen!
  • Semmiképpen se sminkeld a kezelt bőrfelületet!
  • Ne kapard le a varrt!
  • Csak a kollégáink által javasolt szövetregeneráló készítményeket használd!

Kérdéseiddel fordulj szakértő kollégáinkhoz!

Elrontott szemöldök tetoválás eltávolítás árak (Pigment-Off Remover, enzimes)

  • Első alkalom 40.000 Ft
  • Minden további alkalom 30.000 Ft

Gyakori kérdések az elrontott szemhéjtetoválás eltávolítása kapcsán

Elhalványodott a tetovált szemöldököm, mit tehetek, hogy újra szép legyen?

Legtöbb esetben fotót szoktunk kérni a területről, hogy meg tudjuk állapítani, mi lenne a legmegfelelőbb eljárás. Mindenki szép szemöldököt szeretne, de ha van egy nem jól elkészített alapunk, vagy esetleg a forma nem megfelelő, mindenképpen eltávolítást javaslunk. Ha ki van kopva a szemöldök, nem sötét, akkor semmi akadálya, hogy egy új tetoválás készüljön rá. Minden esetben a legjobb választás, ha először eltávolítjuk, így hosszabb életű lesz az új tetoválás.

Divatjamúlt lett a szemöldök tetoválásom, mit tehetek?

Nagyon gyakori problémáról van szó, amire rendszerint az elrontott szemöldök tetoválás eltávolítása jelent megoldást. A nálunk alkalmazott Pigment-Off technológia erre tökéletesen alkalmas, és az eltávolítást követő regeneráció után elkészülhet az új tetoválás.

Megváltozott a szemöldök tetoválásom színe. Hogyan lehet javítani?

A tetovált szemöldököket érintő problémák egyik legáltalánosabb típusa a szín megváltozása.Az idő előrehaladtával minden tetoválás színe változik, elhalványul. Legtöbb esetben lehet korrigálni a színt, de olyan is előfordulhat, hogy eltávolításra kerül a sor.

Hajszínt váltottam, és most túl sötét a szemöldököm. Lehet halványítani a színét?

A sötét színű tetovált szemöldököt nem lehetséges világosabbra tetoválni, mert a világos színű pigment nem érvényesül a sötét pigmentek mellett. Ebben az esetben szoktuk javasolni a Pigment-Off enzimes eltávolítást.

Nem tetszik a tetovált szemöldököm formája

Sajnos ebben az esetben is leginkább az eltávolítás szokta jelenteni a megoldást. Korrigálni akkor lehet tökéletesen egy szemöldököt, ha a formájával jórészt elégedettek vagyunk, és csak minimális változtatásra van szükség. Ám ha úgy, ahogy van, nem tetszik – például túl magas az íve, vagy más okból nem illik az arcformához, esetleg komikus hatást kelt –, arra minden megbízható szakember azt mondja, hogy el kell távolítani. Az általunk alkalmazott technológia a Pigment-Off, amely tökéletes eredményt hoz az elrontott szemöldök tetoválás eltávolításában.

Satírozott szemöldököm van, de inkább szálasat szeretnék. Lehetséges ez?
Sajnos nem, ebben az esetben az eltávolítás az egyetlen megoldás, mivel a szálak a már meglévő tetoválásban egyáltalán nem látszanának.

Szeretném teljesen eltávolíttatni az elrontott szemöldök tetoválásomat. Van rá mód?

Az elrontott szemöldök tetoválás eltávolítására több módszer is létezik, mindegyik lényege, hogy kivonja a bőrből a korábban bejuttatott pigmenteket. A lézeres eljárás esetében maradhat nyoma a sminktetoválásnak, amit aztán akár a bőrszínnel azonos pigmentekkel lehet láthatatlanná varázsolni. A Pigment-Off technológia egyszerre hatékonyabb és kíméletesebb is a lézeresnél.

Mi az eltávolítás metódusa?

Az eljárást a Pigment-Off nevű enzimmel végezzük, amely a bőrbe jutva a bőr felszínére oldja a pigmenteket, így kíméletes és hatékony is egyszerre. Az enzim folyamatosan dolgozik a bőrben, a kezelés során, valamint a keletkező varréteg leeséséig. Fontos, hogy minden utóápolási szabályzatot tartsunk be! A kezelések között 4-5 hétnek kell eltelnie minimum.