fbpx

Elrontott szemöldök tetoválás eltávolítása

Szemöldök tetoválás eltávolítás

Egy szemöldök tetoválás segíthet harmonikusabbá tenni a megjelenést, önbizalmat adhat viselőjének, és magára irányíthatja a tekinteteket. Azonban előfordulhat, hogy a hosszas mérlegelés után kiválasztott kozmetikus nem pontosan azt a formát vagy színt tetoválja föl, amit az ügyfél elvárt, vagy esetleg a tetoválás egyszerűen nem éri el azt a hatást, amit az ügyfél szeretne. Semmi ok a pánikra. Módszerünkkel az elrontott szemöldök tetoválás könnyen eltávolítható!

Elrontott szemöldök tetoválás eltávolítás egyszerűen

A tetoválásokkal kapcsolatban gyakori tévhit, hogy azok véglegesek, vagy ha el is távolíthatók, az eljárás rendkívül fájdalmas. Ez nincs többé így. Pigment-Off technológiánkkal az elrontott tetoválások eltávolítása nem csak fájdalommentes, de rendkívül hatékony is: a színskála összes árnyalatát képes eltávolítani, beleértve a világos színeket is!

Hogy működik a Pigment-Off technológia?

A Pigment-Off módszer nem lézeres technológia. A folyamat során sav mentes szuszpenziót, oldatot, úgynevezett enzimeket juttatunk a bőr felszíne alá, amelyek feloldják a pigmenteket, majd közvetlenül vonják ki azokat a bőrszövetből. A lézeres kezeléssel szemben így nem a nyirokrendszeren keresztül távoznak a festékanyagok, hanem a bőrön át. Amennyiben csak az elrontott szemöldök stílusával volt gond, de a tetoválás menete technikailag szakszerűen zajlott, akár egy kezeléssel is eltávolítható a tetoválás.

Mire figyelj a kezelés után?

A kezelést követően egy vékony varréteg keletkezik a bőrön, ezért fontos, hogy ennek leesése és a teljes regeneráció előtt rendkívül óvatosan kell bánni a bőrfelülettel.

  • Óvd a kezelt területet a fizikai behatásoktól!
  • Kerüld el, hogy por vagy más szennyeződés kerüljön a területre!
  • Mielőtt a varr leesne, kerüld, hogy vízzel érintkezzen!
  • Semmiképpen se sminkeld a kezelt bőrfelületet!
  • Ne kapard le a varrt!
  • Csak a kollégáink által javasolt szövetregeneráló készítményeket használd!

Kérdéseiddel fordulj szakértő kollégáinkhoz!