fbpx
Ajak tetoválás

Ajaktetoválás

Az arcunkat nagyon meghatározó és látványosan szép, az ajak. A nők ezért is hangsúlyozzák a szájukat rúzzsal vagy szájfénnyel, de ha szeretnénk kiemelni ajkunkat egy tartós sminktetoválással, akkor természetesen erre is több lehetőség közül választhatunk. Ezekből a lehetőségekből mindig azt kell kiválasztani, ami a száj és az arc harmóniájához a legjobban illik, külön figyelmet fordítva arra, hogy a forma mellett a szín is hangsúlyt adjon a szánknak. Ha tartós színt és formát szeretnénk ajkunkon viselni, ez elérhető ajaktetoválás formájában. Harmóniában az arccal és személyiséggel.

Ajaktetoválásról általánosságban

A szájkontúr készítésekor a száj formáját emeljük ki, olyan esetekben, amikor a száj formája tökéletes és ezzel a kontúrral hangsúlyosabbá tehetjük. A kontúrvonallal óvatosan kell bánnunk, mert a nem megfelelő szín kiválasztása esetén a vendég nem egyforma kiemeléshez jut, hanem – biztos láttunk már ilyet – elcsúfítja a száját és arca elveszti bájosságát.

Száj tetoválás fél satírral

A szájkontúrt fél satírral akkor javasolom, amikor túl vékony, szabálytalan szélű a szájalap, és a kívánt forma kontúrja jóval meghaladja azt, satírral kell kitöltenünk a szabad részeket. Azok a hölgyek, akik természetesebb rúzsos hatást szeretnének, szintén a fél satíros megoldást választhatják. Ilyenkor a kontúr elkészülte után a száj feléig haladva fokozatosan halványodik a satír és szinte beleolvad a száj hús színébe. Az összhatás igazán pompás lesz, a szánk visszafogottan rúzsos hatású lesz.

Száj tetoválás teljes satírral

Akik pedig egy mindig tökéletesen rúzsozott, erőteljesebb, látványosabb végeredményben gondolkoznak, nekik ajánlom a teljes satírt. Ebben az esetben a kontúrtól befelé a teljes szájfelületet pigmentáljuk, így teljesen rúzsozott hatást kapunk. Amire nagyon figyelnünk kell ebben az esetben is, az a megfelelő színárnyalat kiválasztása és a kontúr vastagságának megtervezése. Míg régebben az ajaktetoválás esetén vastagabb kontúrozás és sötétebb színek használata volt a divat, manapság a natúr, lágyabb tetoválások hódítanak. A finom vékony, sok esetben nem is látható kontúrozás mellett natúr szájhús színek, melyek mályvás – korallos árnyalatokban pompáznak.

Ha akarjuk, egy átlátszó szájfénnyel még káprázatosabbá tehetjük az elkészült szájtetoválásunkat, és ne felejtsük el, ennek feltételéhez már tükörre sincs szükségünk, hiszen a meglévő színalap már adott.

Választható technikák:

  • Félsatír
  • Teljes satír
  • 3D hatás

 

Fő szempontom a természetesség, az első pillantásra ”Szemmel nem látható eredmény”

További képek ajaktetoválásokról a GALÉRIÁBAN

Szájtetoválás árakGáspár MelindaKlaudia
Ajaktetoválás technikák
Félsatír150.000 Ft
Lip Blush - természetes hatás250.000 Ft150.000 Ft
Teljes satír, rúzsozott hatás200.000 Ft
3D hatás több színnel250.000 Ft

 

Gyakran ismételt kérdések az ajaktetoválással kapcsolatban

 

Csak a szám vonalát szeretném hangsúlyozni. Ehhez milyen megoldást kínáltok?

A régebbi klasszik kontúr már kiment a divatból, sokkal természetesebb hatást lehet elérni egy félsatírral vagy egy természetes ajaktetoválással.

Látványos, rúzsozott ajkakat szeretnék, de nem akarok állandóan sminkeléssel bajlódni. Mit ajánlotok?

Az erőteljes, rúzsozott száj a teljes szájfelület pigmentálásával érhető el. A kontúr vastagsága és a megfelelő színárnyalat meghatározása ebben az esetben különösen fontos. Ebben profi szakembereink lesznek segítségedre.

Mennyire látványos egy szájtetoválás?

Személyes preferenciáidhoz igazítjuk szájtetoválásodat. Ha azt szeretnéd, lehet a végeredmény rendkívül természetes, natúr hatású, de erőteljesen szembetűnő is.

Hogyan kaphatok leghamarabb időpontot ajaktetoválásra?

Sminktetováló szalonunkba foglalhatsz időpontot e-mailen vagy telefonon keresztül is. Továbbá weboldalunkon találsz egy kapcsolatfelvételi-űrlapot, amit tölts ki a megfelelő információk megadásával, küldj el nekünk és mi a lehető legrövidebb időn belül keresni fogunk, hogy egyeztessük a sminktetoválás pontos időpontjáról!

Mennyibe kerül egy szájtetoválás?

Weboldalunkon az Árak menüpontot alatt megtalálhatod a különféle ajaktetoválási technikákra lebontott árainkat.

Mit jelent a 3D-ajaktetoválás?

3D-ajaktetoválás során figyelünk a megfelelő színárnyalat kiválasztására és a kontúr vastagságának megtervezésére is. Elkészült 3D-szájtetoválásodat viszont utána már akár csak egy sima szájfénnyel is tündöklőbbé teheted, anélkül, hogy ehhez tükröt kellene használnod.

Szájtetoválást szeretnék csináltatni, de bizonytalan vagyok abban, hogy mi állna igazán jól. Ha nincs konkrét elképzelésem, hogyan tudtok segíteni?

Hozzáértő szakembereink tanácsadással könnyítik meg a dolgodat. Minden kérdésedre igyekszünk választ adni, és ha szeretnéd, személyes vagy telefonos konzultációnk során segítünk megtalálni számodra a megfelelő szájtetoválási megoldást, technikát is.

Mennyire fájdalmas az ajaktetoválás?

Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, ezért eltérően reagálunk a különféle fájdalmakra. Adott ponton sok minden befolyásolhatja a fájdalomérzetedet, például az aktuális lelkiállapotod, a menstruációs ciklusod, a kimerültséged is hatással lehet rá. Maga a sminktetoválás nem egy teljesen fájdalommentes eljárás, de nem is elviselhetetlen, mert sok esetben érzéstelenítővel zajlik, így csak némi bizsergést fogsz érezni.

Szájtetoválás után mire kell odafigyelnem?

Legalább egy napig nem érheti víz a területet, 2 hétig kerülni kell a szoláriumot, szaunát, intenzív izzadást és a közvetlen napfényt. Az ajkakat mindig megfelelően hidratáltan kell tartani.

Herpeszre hajlamos vagyok, ez esetben milyen teendőim vannak?

Ha valaki herpeszre hajlamos, javasolni szoktuk a kezelés előtt a Telviran nevű készítmény szedését, ami visszafogja a herpesz kialakulását.

Szeretném feltöltetni a számat, lehetséges így is a tetoválás, vagy ez kizáró ok?

Természetesen nem jelent problémát, a beavatkozás előtt vagy után is el lehet készíttetni az ajaktetoválást. A feltöltés előtt vagy után legalább 5-6 hetet kell várni, hogy tetoválni tudjuk.