fbpx
Hivatalos szakképesítést nyújtó sminktetováló alapképzés nemzetközi technológiával

Hivatalos szakképesítést nyújtó sminktetováló alapképzés nemzetközi technológiával

Hivatalos, szakképesítést nyújtó sminktetováló alapképzés Gáspár Melinda nemzetközi tetováló mester és mestertrénernél, a sminktetoválás alapjait sajátíthatod el Budapesti szalonunkban!

Ha érdekel a szakma, vegyél részt sminktetováló alapképzésünkön. 2022 augusztusától szakképesítést csakis engedéllyel rendelkező felnőtt képző intézményben lehet megszerezni. Akadémiánk az elsők között kínálja ezt a lehetőséget számodra! A technológia, és az oktatás alapját képező know-how egy több mint 40 országban működő tanfolyami anyag magyarországi adaptációja. Nálam minden információt és eszközt megkapsz egy helyen, illetve a későbbiekben is bátran fordulhatsz hozzánk tanácsért, akár eszközök, akár sminktetováló képzés, és technikák kapcsán. Az alapkurzusunk során kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a prémium szolgáltatás nyújtásának.

Egy professzionális sminktetováló számára nincs helye kompromisszumoknak. Meggyőződésünk, hogy ahhoz, hogy a hallgatóink valóban megtanulják a különböző technikák mesterségét, az időt és figyelmet szentelünk minden területnek, hogy ne csak elméletben, de gyakorlatban is magas szintű tudást szerezhessenek. Számunkra az is kiemelten fontos, hogy felismerjük a hallgatók erősségeit és azokat a területeket, amelyeken fejlődésre van szükségük. Ehhez megfelelő időt kell szentelnünk a közös gyakorlásra és a kérdések megválaszolására. A befektetett energia felbecsülhetetlen értékű, és a sminktetováló karrierje során többszörösen megtérül. A kezdő sminktetoválók számára különösen fontos, hogy az alaptanfolyamok során otthoni gyakorlásra is lehetőséget kapjanak. Ez a fókuszált tanulás és gyakorlás segít kialakítani a magabiztos, professzionális hozzáállást, amelyre a további technikák elsajátítása már megbízható alapokon nyugszik.

Basic képzés technikák:

A sminktetováló alapképzés három fő sminktetováló technika (modul) oktatására koncentrál, melyek az ajaktetoválás, a púderes szemöldöktetoválás, illetve a pillatő sürítés / szemhéjkontúr.
Elméleti alapok ismertetését követően latex felületen gyakorlunk, illetve megnézheted, hogy én miként készítem el az adott technikát. Miután eleget gyakoroltál, élő modellen is dolgozni fogsz, miközben felügyelem minden mozdulatodat. Félni valód nincs, segítek és tanácsokkal látlak el folyamatosan az oktatás során.

Az oktatás menete:

250 órás képzés, részben budapesti szalonunkban, részben pedig távoktatással. Várható időtartam 5 hónap.

Elméleti oktatás:

Az oktatás a nemzetközi  sminktetováló oktatási technológia alapján kerül megrendezésre. A tanfolyam a kézikönyv alapján folyik, illetve egy prezentáció keretein belül, illusztrációkkal tarkítva mutatom be számodra az adott módszert. Közben bátran felteheted a kérdéseidet és igyekszem mindenre részletesen válaszolni a témával kapcsolatban. Elméleti oktatás fontos része a színelmélet, ami a sokéves tapasztalattal kialakított oktatási rendszerben logikusan, átláthatóan használható. További fontosabb témák: a bőr reakciói tűszúrás hatására, szimmetria, előrajzolás, megfelelő pigmentek és tűk kiválasztása, ideális forma, munkavédelem, vállalkozási ismeretek, marketing,…stb.

Gyakorlat és megvalósítás: 

Az első lépéseket otthon, munkafüzet alapján tudod megtenni, melyet konzultáció fog követni. Miután tisztában vagy az adott technika elméleti és gyakorlati menetével, kipróbálhatod magad latexen majd élő modellen. Fontos, hogy alapképzések során latex felületen gyakorolsz majd később élő modellen is megmutathatod tudásod. Munkádat végig nyomon követem, hasznos tanácsokkal látlak el, illetve szükség szerint megmutatom ismét a munka helyes kivitelezését. A sikeres munkák után házi vizsga következik, mellyel felkészítünk a hivatalos szakképesítést adó akkreditált vizsgára. A képzésről államilag elismert tanustíványt állítunk ki. Igény esetén nemzetközileg elismert Angol nyelvű BIOTEK diplomát is tudunk neked kiállítani. Diploma átadó és közös fotókészítés zárja az oktatást.

Gépvásárlás és kedvezmény: 

Személyre szabott oktatásainkon kipróbálhatod a nemzetközileg első helyen álló BIOTEK és Dermatek olasz gyártók több fajta készülékét is, amit az oktatás keretein belül kedvezményesen megvásárolhatod. Webshopunkban megtekintheted az összes általunk forgalmazott és ajánlott sminktetováló gépet. Az általunk képviselt márkák saját fejlesztésű gépei megbízható és magas színvonalat képviselnek, viszont a döntés rajtad áll, melynek meghozatalát természetesen szakmai tanácsadással segítjük.

Sminktetováló eszközök

Kezdők számára alacsonyabb árfekvésű sminktetováló gépünket ajánlom, mely elérhető áron nyújt a szakemberek számára megbízható teljesítményt. Gépvásárlás esetén további kedvezményekre leszel jogosult, melynek köszönhetően sminktetoválás alapképzéseinken kedvezőbb áron vehetsz részt. Legyél Te is az elsők között, akik Magyarországon hivatalos akkreditált képzést szerez, és képviseld a szakmát a legmagasabb minőségben, tudásban, nemzetközileg kiemelkedő, EU-s minősítésű termékek minőségével, amik a PMU piacon a legjobbak!

Tervezett képzési időpont
Elméleti rész: 2024 június
Gyakorlati rész: 2024 augusztus

A képzés pontos időpontjáról, árazásáról érdeklődj e-mailben vagy telefonon.
Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000058