fbpx
Sminktetoválo alapképzés

Sminktetováló alapképzés nemzetközi technológiával

Sminktetováló alapképzés Gáspár Melinda nemzetközi tetováló mester és mestertrénernél, a sminktetoválás alapjait sajátíthatod el Budapesti szalonunkban!

Ha érdekel a szakma, vegyél részt sminktetováló alapképzésünkön. Gyere el hozzám és légy a nemzetközileg elismert, több mint 40 országban működő BIOTEK Akadémia tanítványa. Nálam minden információt és eszközt megkapsz egy helyen, illetve a későbbiekben is bátran fordulhatsz hozzánk tanácsért, akár eszközök, akár sminktetováló képzés, és technikák kapcsán.

Basic képzés technikák:

A sminktetováló alapképzés három fő sminktetováló technika (modul) oktatására koncentrál, melyek az ajaktetoválás, a szálazott szemöldöktetoválás, illetve a szemhéjkontúr.
Elméleti alapok ismertetését követően latex felületen gyakorlunk, illetve megnézheted, hogy én miként készítem el az adott technikát. Miután eleget gyakoroltál, élő modellen is dolgozni fogsz, miközben felügyelem minden mozdulatodat. Félni valód nincs, segítek és tanácsokkal látlak el folyamatosan az oktatás során.

Az oktatás menete:

*3 nap elmélet *1 nap latexen gyakorlás, és rajzolás,

*8nap szünet, melyben házi feladatot kapsz,

*4nap gyakorlat latexen, majd élő modellen

Elméleti oktatás:

Az oktatás a nemzetközi BIOTEK sminktetováló oktatási technológia alapján kerül megrendezésre. A tanfolyam a kézikönyv alapján folyik, illetve egy prezentáció keretein belül, illusztrációkkal tarkítva mutatom be számodra az adott módszert. Közben bátran felteheted a kérdéseidet és igyekszem mindenre részletesen válaszolni a témával kapcsolatban. Elméleti oktatás fontos része a színelmélet, ami a BIOTEK oktatási rendszerben logikusan, átláthatóan használható. További fontosabb témák: a bőr reakciói tűszúrás hatására, szimmetria, előrajzolás, megfelelő pigmentek és tűk kiválasztása, ideális forma, stb.

Gyakorlat és megvalósítás: 

Miután tisztában vagy az adott technika elméleti és gyakorlati menetével, kipróbálhatod magad latexen majd élő modellen. Fontos, hogy alapképzések során latex felületen gyakorolsz majd később élő modellen is megmutathatod tudásod. Munkádat végig nyomon követem, hasznos tanácsokkal látlak el, illetve szükség szerint megmutatom ismét a munka helyes kivitelezését. A sikeres munka után nemzetközileg elismert BIOTEK diploma átadó és közös fotókészítés zárja az oktatást.

Gépvásárlás és kedvezmény: 

Személyre szabott oktatásainkon kipróbálhatod a nemzetközileg első helyen álló BIOTEK több fajta készüléket is, amit az oktatás keretein belül kedvezményesen megvásárolhatod. Webshopunkban megtekintheted az összes általunk forgalmazott és ajánlott sminktetováló gépet. A BIOTEK saját fejlesztésű gépei megbízható és magas színvonalat képviselnek, viszont a döntés rajtad áll, melynek meghozatalát természetesen szakmai tanácsadással segítjük.

Sminktetováló eszközök

Kezdők számára BIOTEK Pratika sminktetováló gépünket ajánlom, mely elérhető áron nyújt a szakemberek számára megbízható teljesítményt, melynek vételára 610,000 Ft.+Áfa. * Gépvásárlás esetén további kedvezményekre leszel jogosult, melynek köszönhetően sminktetoválás alapképzéseinken kedvezőbb áron vehetsz részt. Legyél Te is a BIOTEK család része, képviseld a szakmát a legmagasabb minőségben, tudásban, BIOTEK termékek minőségével, ami a PMU piacon a Nr.1!

Tervezett képzési időpont
Elméleti rész: 2022 május 18-19-20
Gyakorlati rész: 2022 június

A képzés pontos időpontjáról, árazásáról érdeklődj e-mailben vagy telefonon.