fbpx
Striák elfedése

Striák elfedése, Stretch Marks tréning

Sajátítsd el a dermo mikrópigmentációs, striák elfedése eljárásokat!

Magyarországon kevesek által ismert eljárásról olvashatunk itt, amivel sok ember életminőségét lehet jobbá tenni, ezek az orvosi tetoválások.
Szinte bármilyen területet kezelhetünk évekre szóló megoldással, különösen a Vitiligo, baleseti, vagy műtéti hegek, striák, de például az Areola teljes, vagy részleges korrekciója is ide tartozik. A kezelés során speciális orvosi pigmentek teljesen bőr, és terület azonos színét keverjük ki, és juttatjuk be a hámréteg alá, így az akár évekig is megoldást nyújt a problémákra, természetesen ezek idővel „kikopnak” a bőrből, ezért ajánlott 1-2 évente egy frissítő kezelés.

Szervezés alatt van egy, a szakterületet érintő Mesterkurzus Budapesten. Az egynapos mesterképzés a fő témája a Stretch Marks (Stria, terhességi csíkok) tökéletes álcázása tetoválási technikával. Ez a probléma a nők 30%-át érinti, hiszen a szülést követően, vagy egy gyorsabb hízás-fogyás esetén a bőr elveszti a szükséges rugalmasságát, és maradandó szerkezeti sérülések alakulnak ki.

Striák elfedése tréning főbb témái:

  • Bevezetés a bőr pigmentációs problémáiba, a bőr repedésének okai, jellemzői, jellemzően előforduló elváltozások típusai, kezelésük
  • Speciális orvosi pigmentek ismerete, és az ehhez kapcsolódó színelmélet a gyakorlatban
  • A kezelés fontosabb elemei, lépései
  •  Álcázási „camouflage” technikák, (előkészítés, tűválasztás, színválasztás, keverés, formázás, kitöltés stb.).
  • Latexen való gyakorlás, bemutató Demo munka, majd ezt követően élő modellen is fejlesztjük a kialakult készségeket, ismereteket.

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.