fbpx
szemoldok trening

Szemöldök tréning, különböző technikákkal

Szemöldök tréning-Realisztikus és púderes szemöldök tetováló technikák

A speciális hatású szemöldök tetoválások készítése elengedhetetlen részét képezi napjaink sminktetováló gyakorlatának. Emelt szintű tanfolyamunk során a két napban az általam kifejlesztett Hiper-realisztikus szálas szemöldök technikával ismertetlek meg elméletben, és gyakorlatban egyaránt. Olyan magabiztos tudással látjuk el kollégáinkat, amely megfelelő alapot biztosít a precíz, esztétikus, különleges munka kivitelezéséhez. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakran előforduló hibák kiküszöbölésére, és praktikus tanácsokkal szolgálunk az egyébként nagy kihívást jelentő sminktetoválási technika elkészítéséhez.
A megfelelő kezekben egy pár szemöldök arcformáló, meghatározó hatással lehet az ügyfél arcára. Ezen a tanfolyamon, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtanulhatod, hogyan hozhatsz létre természetes megjelenésű szemöldökét több dimenzióval, különböző szőrszál növekedési mintázatokkal.

Kizárólag természetes szemöldököt készítünk, ami megtévesztésig hasonlít az eredeti szemöldök látványához. A színt mindig mi döntjük el, mivel csak olyan színt alkalmazunk, ami a szemöldök szőrzet színével megegyező! 

A szemöldök tréning az alábbi témákra terjed ki:

•    A klasszikus szemöldök arányok, törvényszerűségek a homlokforma figyelembe vételével
•    Szemöldök ideális alakja
•    Technikai készségek az ideális realisztikus szőrszálak létrehozásához
•    A szőrszál növekedési mintáinak megértése
•    Az árnyékolás használata, több dimenzió létrehozása 
•    A színezés a több dimenzió elérése érdekében
•    Púderes technika bemutatása, az effekt hatás elérése
•    Demo bemutató munka
•    Gyakrolás latexen.

Szervezés alatt van egy szemöldök tréning, Mesterkurzus. A tréning kiscsoportos, limitált létszámú a minél nagyobb hatékonyság elérése érdekében. Lehetőség van csupán egy napon is részt venni.
A Natural Pigment pigmenteket és BIOTEK Digitális Maestro egységet használok ezen a tréningen, melyet a résztvevők is kipróbálhatnak, valamint a tréning alatt a pigmentek is rendelhetőek.  A pigmentek gyönyörű, természetes, homogén hatás kialakítását teszik lehetővé, stabil színtartóssággal, nem fognak árnyalatokat váltani.
A tanuló saját tetováló gépet használ a tanfolyam során.

A Mesterkurzuson csak gyakorlattal rendelkező sminktetoválók vehetnek részt.