fbpx
Vitiligo tréning

Vitiligo camouflage tréning

Sajátítsd el el a Vitiligo camouflage tréning során technikánkat, mellyel sok emberen segíthetsz pigment hiányos felületek eltüntetésével. Szervezés alatt van egy, a szakterületet érintő Mesterkurzus Budapesten. Az egynapos mesterképzés a fő témája a Vitiligo pigmenthiány (leucopatia ackuisita) tökéletes álcázása tetoválási technikával. Ez a probléma átlagosan az emberiség 2%-át érinti. Sokan büszkék “foltjaikra”, de sokan keresnek hosszútávú megoldást erre a bőrproblémára. Akár évekig tartó megoldást tudunk nyújtani számukra.

Új, kevesek által ismert orvosi tetoválás a vitiligo camouflage tréning!

Magyarországon kevesek által ismert eljárásról olvashatunk itt, amivel sok ember életminőségét lehet jobbá tenni. A vitiligo elfedése tréning során pigment rendellenességek, festékhiányos területek (pl: vitiligo, leukoderma esetei) kezelésére találhatunk megoldást. Mindezt akár férfiaknak is!

A vitiligo egy szerzett idiopatikus rendellenesség, ahol hiányoznak a működő melanociták. Megjelenésének ideje átlagosan a 20. életév körül van. A leggyakrabban érintett testrészek az arc, a kézfej, a hónalj, a köldök és az anogenitális rész körüli bőrterület és az alsó végtagokon a sípcsont feletti rész. Az érintett bőrfelület általában fehéres hatást kelt. Általában a bőrfelület nagy részén – sokszor a teljes testfelületen- jelentkezik a pigmenthiány, ezért leginkább azt javaslom, hogy legalább azokon a területeken -pl. arc, kézfej-, amik az év nagy részében láthatóak, végeztesse el a vitiligo eltüntetést, a tetoválást mint beavatkozást, így a betegség nem befolyásolja a napi megjelenést.

vitiligo tetoválás beavatkozás lényege: a bőr színe különbözik az azt körbevevő bőr színétől, ezért ezt az eltérő színt tetováljuk a körülvevő bőr színével megegyező árnyalattal. Az így kapott felület teljes egyezőséget mutat a környéki bőrszínnel, ezáltal a színeltérés a továbbiakban nem látható. Az orvosi tetoválások esetében a tetoválást általában kétszer, de akár háromszor is el kell végezni a tökéletes eredmény érdekében.

A vitiligo tréning főbb témái:

  • Bevezetés a bőr pigmentációs problémáiba, jellemzően előforduló megjelenési formái, típusai, fajtái
  • Speciális orvosi pigmentek ismerete, és az ehhez kapcsolódó színelmélet a gyakorlatban
  • A kezelés fontosabb elemei, lépései
  •  Álcázási „camouflage” technikák, (előkészítés, tűválasztás, színválasztás, keverés, formázás, kitöltés stb.).
  • Latexen való gyakorlás, bemutató Demo munka, majd ezt követően élő modellen is fejlesztjük a kialakult készségeket, ismereteket.

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit vitiligo tréning segítségével.

Lájkold a GM PMU Academy oldalát, és ne maradj le más hasonló tréningjeinkről sem!