fbpx
Színelmélet

Színelmélet gyakorlatban sminktetoválóknak tréning

Színelmélet tréning gyakorlatban sminktetoválóknak

Sok kollégában megfogalmazódik a kérdés, megfelelő pigmentcsaláddal dolgozom-e? Mitől lehet az, hogy a kezelés végeredményeként nem a megfelelő gyógyult színt kapom eredményként, és az idő múlásával színtorzulást tapasztalok? Lehet, hogy nem megfelelő pigmentet választottunk, vagy nem ismerjük fel a megfelelő színhőmérsékleteket, bőrtónusokat, színmélységeket és kontrasztokat? Esetleg fogalmunk sincs, hogy a tetoválásra kiválasztott pigment milyen színekből épül fel, és ezen színek mely külső hatásokra, milyen eredményt hoznak? Mi befolyásolja a bőrszín hőmérséklet és színmélységét? Ez milyen hatással van a gyógyult bőrkép színére?

Ha szeretnél információkat arról, hogy hogyan is működnek a kozmetikai, sminktetováló pigmentek, hogyan készülnek, miket tartalmaznak, hogyan reagál a bőr, és még sok más hasonló fontos információval bővítenéd tudásodat, jelentkezz hozzánk, színelmélet tréningünkre.

A legfontosabb témák:

  • Pigmentek gyártása, összetétele
  • Színezőanyagok
  • Organikus kontra Inorganikus pigmentek
  • Pigmentek viselkedése a bőrben, a megfelelő altónusok felismerése gyakorlatban
  • Nemzetek, nemzetiségek altónusai, bőrtípusai
  • Pigment, színkeverési gyakorlat
  • Földrajzi tényezők figyelembe vétele a tetoválás során, és még sok más érdekes téma.

Ha te is tisztában szeretnél lenni ezekkel a kérdésekkel, akkor gyere el Gáspár Melinda nemzetközi sminktetováló és esztétikai tetováló mester nemzetközi tapasztalatára épülő gyakorlati színelméleti tréningjére.

Pigmentológia képzésünk hasznos lehet minden olyan sminktetováló szakember számára, aki mélyíteni szeretné a megfelelő színválasztással, a bőrszín és választott pigment párosításával kapcsolatos tudását. A képzés a világszintű pigmentek organikus, és inorganikus pigmentjeire épülnek, melyek speciális antiabszorbens bevonattal rendelkeznek, ezzel is segítve a tökéletes színalkalmazást. A 8 órás képzés alapvető célja a színelmélet törvényszerűségeinek gyakorlati bemutatása. A színválasztás folyamatát mindenki egyedileg tapasztalhatja meg. A jelentkezőknek lehetőségük van a teljes színskála megismerésére, mely több mint 160 pigmentből áll. A képzés második felében a bőrszín mélységének és színhőmérsékletének meghatározását gyakoroljuk be esettanulmányok segítségével.