fbpx

Szemhéj tetoválás

Akár természetes natúr kontúrozásról, felső szemhéj tetoválás, vagy powderes hatásról legyen szó, tökéletes választás. Tartós sminktetoválással, könnyen és gyorsan varázsolhatunk igéző tekintetet, sminkelt hatású gyönyörű szemeket magunknak. A végeredmény csak tőlünk függ, saját igényünk dönti el, hogy természetes natúr kontúrozást vagy igazán ”dögös ”szemeket szeretnénk…

Szemhéj tetoválás folyamatáról

A jó szakember, a tetoválást megelőző konzultáción részletesen felméri a vendég igényét, és kiegészítve a saját tapasztalatával, szaktudásával megtervezi a vendég szeméhez, arcához-karakteréhez és a mindenkori sminkelési szokásaihoz legtökéletesebb szemhéjtetoválást, hiszen nem azért készíttetjük a sminktetoválást, hogy reggelente kiegészítő sminkekkel tegyük tökéletessé a megjelenésünket. Külön hangsúlyoznám a legtökéletesebb szemhéjkontúr kiválasztását, hiszen sok vendég nem is tudja mennyi kis ’trükk’ áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az apróbb szemeket is kihangsúlyozhassuk, a nagy szemek vastagabbra tetoválása pedig teljesen smink hatásúnak tűnjön. A vendégek egy része azzal a kéréssel keres meg, hogy szeretné hangsúlyozni a szemét, de csakis természetes módon, szinte láthatatlanul. Nekik szoktam ajánlani a szempillasűrítést, de ez a technika minden esetben tökéletes lehet.

Felső szemhéj tetoválás

A leggyakoribb kérés a felső szemhéj tetoválása, míg régen a kontúrral kezdődött, ami mára már lágyabb-finomabb (powder) púder hatású, és árnyékolt hatásúra változott. Tehát a mai trend, a finomabb kontúr, ami számos technikával elkészíthető.

Persze a látványos vastagság-árnyékolás nem mindenkinek áll jól, de pontos tervezéssel, megbeszéléssel, a megfelelő szín kiválasztásával, megtalálhatjuk azt a sminktetoválást, ami a legjobban illik az arcunk, szemünk formájához, és akkor akár a vastagabban tetovált szem is természetesen sminkeltnek tűnik, nem pedig túlzott, a szépséget rontó formának. Ezt saját tapasztalatból és a vendégeim visszajelzéseiből tudom, hisz a jó szakember munkája megtévesztésig hasonlít egy tökéletes sminkhez.

Ne féljünk a szemhéj tetoválástól, mert egy ilyen beavatkozás után hosszú időre megszabadulhatunk az állandó szemfestegetésektől, és magabiztos megjelenést kapunk!

Választható technikák:

  • szempillatő sürítés
  • baby és soft liner satír
  • kleopátra szemhéj
  • stardust – csillagpor vagy púderes hatású szemhéj
  • normál kontúr

További képek a szemhéj tetoválásokról a GALÉRIÁBAN

Szemhéj tetoválás árakGáspár Melinda
Normál kontúr150.000 Ft
Alsó szempillatő sűrítés60.000 Ft-tól
Felső + alsó kontúr normál180.000 Ft-tól
Púderes, "smoky" füstös technika150.000 Ft-tól
Felső szemhéj pillatő sűrítés80.000 Ft
Mini liner150.000 Ft-tól

Gyakori kérdések a szemhéj tetoválás kapcsán

 

Hogyan válasszam ki a megfelelő színt a szemhéjtetoválásomhoz?
Közös megbeszélés alapján fogjuk kiválasztani a színt illetve a technikát, a szemhéjtetoválás nagyságát, hosszúságát.

Sok tetoválás kékes árnyalatú. Fennáll a veszélye, hogy ez is olyan lesz?
A cél minden esetben a természetes hatás elérése, akár sötétbarna színnel is tudunk tetoválni. A festék amivel mi dolgozunk, fokozatosan kopik ki a bőrből, 1.5 évente érdemes frissíteni.

Lehet füstös szemhéj tetoválásom akkor is, ha érzékeny a bőröm?
Természetesen igen. Eljárásunk során olyan hipoallergén anyagokkal dolgozunk, amelyek érzékeny bőr és szem esetén sem okoznak problémát

Fájdalmas az eljárás?
A szemhéjtetoválás minimális fájdalommal jár, de ezt helyi érzéstelenítő krémmel a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni tudjuk.

Mi a teendőm a tetoválás elkészítése előtt?
Ha műszempilla van felhelyezve, le kell oldani a tetoválás előtt, sajnos munka közben nem tudunk figyelni arra, hogy a pillák ne sérüljenek.

Mennyi ideig tart a kezelés?
A tetoválás elkészítése körülbelül 45 percet vesz igénybe, ám mindez függhet a tetoválás vastagságától, nagyságától

Mire számíthatok a tetoválás elkészítése után?
A tetoválás után minimálisan felduzzadhat a szem, ezt száraz borogatással tudjuk kezelni.

Mire figyeljek a gyógyulási folyamat alatt?
A kezelés normális következménye a hámló bőr, és legalább egy napig nem ajánlott a kezelt bőrfelület vízzel való érintkezése. A fertőzések elkerülése érdekében fontos betartani az utóápolási szabályokat.

A strandszezon előtt megcsináltatnám a szemhéjtetoválásomat. Lehet belőle gond?
A tetoválás elkészítése utáni napokban tilos a napozás és szolárium, legalább 10-14 napi, és a bőrt ajánlott minél jobban kímélni.

A szemhéjtetoválás elkészítése után is festhetem a szemem?
Természetesen igen, ha a szemfestékek tökéletesen befedik a tetoválást, így szép hatás érhető el.

Továbbra is hordhatok kontaktlencsét?
Igen, de a kezelés során, és azt követő 24 órában, ne viselje a kontaktlencsét.