fbpx

Szemhéj tetoválás

Akár természetes natúr kontúrozásról, felső szemhéj tetoválás, vagy powderes hatásról legyen szó, tökéletes választás. Tartós sminktetoválással, könnyen és gyorsan varázsolhatunk igéző tekintetet, sminkelt hatású gyönyörű szemeket magunknak. A végeredmény csak tőlünk függ, saját igényünk dönti el, hogy természetes natúr kontúrozást vagy igazán ”dögös ”szemeket szeretnénk…

Szemhéj tetoválás folyamatáról

A jó szakember, a tetoválást megelőző konzultáción részletesen felméri a vendég igényét, és kiegészítve a saját tapasztalatával, szaktudásával megtervezi a vendég szeméhez, arcához-karakteréhez és a mindenkori sminkelési szokásaihoz legtökéletesebb szemhéjtetoválást, hiszen nem azért készíttetjük a sminktetoválást, hogy reggelente kiegészítő sminkekkel tegyük tökéletessé a megjelenésünket. Külön hangsúlyoznám a legtökéletesebb szemhéjkontúr kiválasztását, hiszen sok vendég nem is tudja mennyi kis ’trükk’ áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az apróbb szemeket is kihangsúlyozhassuk, a nagy szemek vastagabbra tetoválása pedig teljesen smink hatásúnak tűnjön. A vendégek egy része azzal a kéréssel keres meg, hogy szeretné hangsúlyozni a szemét, de csakis természetes módon, szinte láthatatlanul. Nekik szoktam ajánlani a szempillasűrítést, de ez a technika minden esetben tökéletes lehet.

Felső szemhéj tetoválás

A leggyakoribb kérés a felső szemhéj tetoválása, míg régen a kontúrral kezdődött, ami mára már lágyabb-finomabb (powder) púder hatású, és árnyékolt hatásúra változott. Tehát a mai trend, a finomabb kontúr, ami számos technikával elkészíthető.

Persze a látványos vastagság-árnyékolás nem mindenkinek áll jól, de pontos tervezéssel, megbeszéléssel, a megfelelő szín kiválasztásával, megtalálhatjuk azt a sminktetoválást, ami a legjobban illik az arcunk, szemünk formájához, és akkor akár a vastagabban tetovált szem is természetesen sminkeltnek tűnik, nem pedig túlzott, a szépséget rontó formának. Ezt saját tapasztalatból és a vendégeim visszajelzéseiből tudom, hisz a jó szakember munkája megtévesztésig hasonlít egy tökéletes sminkhez.

Ne féljünk a szemhéj tetoválástól, mert egy ilyen beavatkozás után hosszú időre megszabadulhatunk az állandó szemfestegetésektől, és magabiztos megjelenést kapunk!

Választható technikák:

  • szempillatő sürítés
  • baby és soft liner satír
  • kleopátra szemhéj
  • stardust – csillagpor vagy púderes hatású szemhéj
  • normál kontúr