fbpx

Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

A természetes hatású tetoválás

A sminktetoválás egyik legelterjedtebb, legismertebb területe. A helyesen megformázott szemöldökkel gyönyörű keretet tudunk adni az arcnak, valamint nagyíthatjuk a szemeket is, ezért óriási hangsúlyt kell fektetni a formai megtervezésre, hiszen a túlzott erős vonalak, a helytelenül megválasztott sokszor túl sötét színek, markáns groteszk eredményt kölcsönözhetnek a vendég arcának. A célom pedig nem ez, hanem a meglevő szemöldökív enyhe hangsúlyozása, vagy a hiányzó részének pótlása az optimális formára, így tökéletesítve az arc szépségét. Szemöldök tetoválás során fontos a természetes hatás. Gáspár Melindánál púderes, szálas, hiperrealisztikus és kombinációi érhetőek el. Válasszátok bátran a szemöldök tetoválást, hiszen egy jó módszer arra, hogy időt spóroljatok meg reggelente!

Szemöldök tetoválás technikákról

A szemöldöktetováláshoz több technika áll rendelkezésünkre, és nyugodtan állíthatom, minden szemöldök problémával küzdő hölgy megtalálhatja magának a legmegfelelőbb megoldást.

Vannak olyan esetek, amikor hiányzik a teljes szemöldök, ez előfordulhat régi rossz szemöldökszedési szokásból kifolyólag, baleset következményeként, de egyszerűen a kor előrehaladtával is kikophat a szőrzet.

Kizárólag természetes szemöldököt készítünk, ami megtévesztésig hasonlít az eredeti szemöldök látványához. A színt mindig kollégánk dönti el, mivel csak olyan színt alkalmazunk, ami a szemöldök szőrzet színével megegyező! 

Szemöldök tetoválás frissítése

Fontos tudni, hogy a régi megszürkült, lilás tetoválások frissítése, javítása kicsit bonyolultabb, nagyobb szakértelmet igényel, ebben az esetben kimondottan javító színeket alkalmazunk, amivel orvosolható az elrontott szemöldök. A javító színekkel jó eredményeket érek el hosszútávra, így kihagyható a drága, veszélyes, és hosszadalmas lézeres tetoválás eltüntetés. A tartósságát nem 3-5 év, hanem kb. 1 – 1,5 évre tervezhetjük, ezután valószínűleg szükséges lesz a szín felfrissítése.

Szemöldök tetoválás eltávolítása

Sok esetben azonban a korrekciónak nincs értelme, mert a régi tetoválás túlzottan elszíneződött, vagy torzult, ezekben az estekben tetoválás eltávolítást javaslunk. Szalonunkban a minőségi Német Pigment-Off Remover rendszert használjuk, mely a legkíméletesebb, és mégis a leghatékonyabb tetoválás eltávolító kezelés, ami ma elérhető. Erről részletesebben is olvashat itt

Választható technikák szemöldök tetoválás esetén:

  • szálas szemöldök tetoválás
  • hiperrealisztikus szemöldök
  • púderhatású szemöldök
  • kombinációjuk

További képek a sminktetoválásról a GALÉRIÁBAN