fbpx
Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

A természetes hatású tetoválás

A sminktetoválás egyik legelterjedtebb, legismertebb területe. A helyesen megformázott szemöldökkel gyönyörű keretet tudunk adni az arcnak, valamint nagyíthatjuk a szemeket is, ezért óriási hangsúlyt kell fektetni a formai megtervezésre, hiszen a túlzott erős vonalak, a helytelenül megválasztott sokszor túl sötét színek, markáns groteszk eredményt kölcsönözhetnek a vendég arcának. A célom pedig nem ez, hanem a meglevő szemöldökív enyhe hangsúlyozása, vagy a hiányzó részének pótlása az optimális formára, így tökéletesítve az arc szépségét. Szemöldök tetoválás során fontos a természetes hatás. Gáspár Melindánál púderes, szálas, hiperrealisztikus és kombinációi érhetőek el. Válasszátok bátran a szemöldök tetoválást, hiszen egy jó módszer arra, hogy időt spóroljatok meg reggelente!

Szemöldök tetoválás technikákról

A szemöldöktetováláshoz több technika áll rendelkezésünkre, és nyugodtan állíthatom, minden szemöldök problémával küzdő hölgy megtalálhatja magának a legmegfelelőbb megoldást.

Vannak olyan esetek, amikor hiányzik a teljes szemöldök, ez előfordulhat régi rossz szemöldökszedési szokásból kifolyólag, baleset következményeként, de egyszerűen a kor előrehaladtával is kikophat a szőrzet.

Kizárólag természetes szemöldököt készítünk, ami megtévesztésig hasonlít az eredeti szemöldök látványához. A színt mindig kollégánk dönti el, mivel csak olyan színt alkalmazunk, ami a szemöldök szőrzet színével megegyező! 

Szemöldök tetoválás frissítése

Fontos tudni, hogy a régi megszürkült, lilás tetoválások frissítése, javítása kicsit bonyolultabb, nagyobb szakértelmet igényel, ebben az esetben kimondottan javító színeket alkalmazunk, amivel orvosolható az elrontott szemöldök. A javító színekkel jó eredményeket érek el hosszútávra, így kihagyható a drága, veszélyes, és hosszadalmas lézeres tetoválás eltüntetés. A tartósságát nem 3-5 év, hanem kb. 1 – 1,5 évre tervezhetjük, ezután valószínűleg szükséges lesz a szín felfrissítése.

Szemöldök tetoválás eltávolítása

Sok esetben azonban a korrekciónak nincs értelme, mert a régi tetoválás túlzottan elszíneződött, vagy torzult, ezekben az estekben tetoválás eltávolítást javaslunk. Szalonunkban a minőségi Német Pigment-Off Remover rendszert használjuk, mely a legkíméletesebb, és mégis a leghatékonyabb tetoválás eltávolító kezelés, ami ma elérhető. Erről részletesebben is olvashat itt: elrontott szemöldök tetoválás eltávolítása.

Választható technikák szemöldök tetoválás esetén:

  • szálas szemöldök tetoválás (hiperrealisztikus szemöldök tetoválás): napjaink egyik legnépszerűbb szálas szemöldöktetoválási módszere, amivel a lehető legtermészetesebb hatás érhető el. Azoknak jó választás, akik szeretnének karakteresebb, dúsabb, de mégis nagyon természetes hatású végeredményt anélkül, hogy észrevehető lenne, hogy szemöldöküknek egy része tetoválva van. Lényege, hogy a meglévő szemöldök szálak mellé, közé újabb tetovált szálak kerülnek az dúsabb, szélesebb hatás érdekében. Ezt a típusú szemöldök tetoválást elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek még nem volt korábban tetoválásuk.
  • púderhatású szemöldök tetoválás: ez a fajta tetoválás hasonlít a régről ismert, klasszikus szemöldök satírozásra, de annak egy újragondolt, innovatív megoldása. Olyan, mintha púderporral lenne kihúzva, keretezve a szemöldök, így azoknak jó választás, akik kedvelik a markánsabb, de mégsem satírozott filctoll szemöldök hatást, több természetességre és nagyobb tartósságra vágynak. Egy megfelelő púder hatású szemöldök fokozatos szaturációval is készülhet, amitől lágy, mégis látványos lesz a szemöldök íve.
  • kombinációjuk: a hibrid szemöldöktetoválási módszer a fent említett két technikát – a szálazást és púdert – ötvözi magában. Egyszerre lesz karakteres, mégis lágy, természetes megjelenésű a szemöldök attól, hogy nem csak vékony tetovált szálakat kap, de a púderezési technikát is alkalmazzuk. Elkészítése kb. 1-1,5 óra és gyakorlatilag végtelen számú variációt hordoz magában. Azoknak jó választás, akiknek ritkásabb a szemöldökük, vagy rendelkeznek egy korábbi kikopott szemöldök tetoválással.

          Púderes szemöldök          Természetes hatású szemöldök      Realisztikus szemöldök

További képek a sminktetoválásról a GALÉRIÁBAN

Szemöldök tetoválás árakGáspár MelindaKlaudia
Hiperrealisztikus (szálas szemöldök)250.000 Ft
Combo (szálas és púderes együtt)250.000 Ft
Púder egy vagy több színnel250.000 Ft130.000 Ft

Gyakran ismételt kérdések a szemöldök tetoválás kapcsán

Örökké megmarad a szemöldök tetoválásom?

A szemöldök tetoválás tartóssága körülbelül 1-1.5 év, de ez bőrfüggő, ezután szükséges lehet a szín frissítése, a szemöldök tetoválás megújítása.

Hány alkalomra lesz szükségem?

Az ár minden esetben két kezelést tartalmaz, de nem minden esetben van szükség a korrekcióra.

Kihez milyen szemöldök tetoválás illik?

Nehéz előre megmondani. Az, hogy az ügyfélnek a púderes szemöldök tetoválás vagy szálas szemöldök tetoválás áll-e jobban, mindig az egyéni igények és az arc formája dönti el.

Van különbség bőrtípusok között, ha tetoválásról van szó?

Igen. Zsíros bőrtípusnál a legmegfelelőbb technika a púder, a szálas technika nem fog olyan szépen mutatni, mint egy normál bőrben. Ezért szoktuk vendégünknek mindig a legmegfelelőbb technikát ajánlani.

Ugyanúgy fog kinézni a két szemöldököm?

Mi mindig a természetességre helyezzük a hangsúlyt, ezért szálas, illetve púderes szemöldök tetoválásainknál követjük a szemöldökök természetes egyenlőtlenségeit is a legszebb hatás eléréséért.

Fájni fog?

Minimális fájdalommal járhat, azonban ez egyéntől függ, kinek milyen a fájdalomtűrése. Korszerű gépekkel és technikákkal dolgozunk, a pigment a bőrbe gyorsan jut be, így minimális a fájdalom. Szükség esetén érzéstelenítő készítményeket használunk.

A szemöldök tetoválásom túl sötét lett. Mit tegyek?

Nem szabad aggódni, a tetoválás elkészítését követő gyógyulási idő alatt a tetoválás sötétebbnek hat. A kezelés utáni napokban a szín lágyulni fog, és egy hét után eléri a kellően természetes hatást.

Máshol elrontották a szemöldök tetoválásom. Ki lehet javítani?

Ez minden esetben konzultációt igényel. Ugyanis ha van egy elrontott forma, vagy nem megfelelően megválasztott szín, minden esetben az eltávolítást javasoljuk. Ha megfelelően kikopott a régi szemöldök tetoválás, tudjuk fedni.

Kézzel vagy géppel készülnek a tetoválások?

A púderes technika gépi egységgel készül, míg a szálas technika készülhet gépi vagy kézi technikával is.

Mire számíthatok a gyógyulási folyamat során?

A gyógyulási idő szintén bőrtől függ, van akinek hamarabb, van akinek lassabban gyógyul a bőre. Általában 7-14 nap alatt gyógyul meg teljesen. Az első pár napban a szemöldök sötétedni fog az oxidáció miatt, majd ez fokozatosan halványodik -10-20%-ot