fbpx

Orvosi tetoválás

Humán orvosi tetoválások

A megoldás kéznél van…

avagy, hogyan ötvözhetjük az orvosi esztétikai kezeléseket, és a sminktetoválást?!

Az orvosi tetoválás

Magyarországon kevesek által ismert eljárásról olvashatunk itt, amivel sok ember életminőségét lehet jobbá tenni, ezek az orvosi tetoválások, mint a stria, vitiligó, hegek eltüntetése, areola korrekció, vagy skalptetoválás.Balesetek utáni hegek, sebhelyek, műtéti hegek, pigment rendellenességek, festékhiányos területek (pl: vitiligo, leukoderma esetei), plasztikai beavatkozást követő rendellenességek esetén, bőrsérülések, égési sérülések, mellbimbó, és udvara, emlő eltávolítást követő helyreállító plasztikai műtét után, a mellbimbó és/vagy udvara pigment hiányos udvarának teljes vagy részleges elkészítése, az eredetivel megegyező formával és színnel. Mindezt akár férfiaknak is! És ezzel még nincs vége!

Orvosi tetoválás különböző betegségek esetén

Különböző betegségek által (pl. alopecia) okozott szőrzetvesztés, vagy daganatos betegségek kemoterápiás kezeléséből eredő szőrvesztést (pl. szemöldök, szempilla) is akár többféle technikával is lehet korrigálni, az onkológussal egyeztetve még akár kemoterápiás kezelés előtt is. További eljárás még a hajszál sűrítés, mely során a fejbőr orvosi tetoválásával a haj hiányát lehet korrigálni akár a forgónál lévő hiányt, vagy a foltokban kihullott haj látványát is pótolhatjuk, akár férfiaknál is. Nők tízezreit zavarják a striák, ezek szintén rendkívül gyorsan, és eredményesen kezelhetőek. És végül, de nem utolsó sorban a „nyúlszájnak” nevezett, a száj eltérését is lehet korrigálni, megadva egy új „tökéletes” természetes formát a szájnak illetve egyúttal a száj feletti résznek is.

Szinte bármilyen terület kezelhető évekre szóló megoldással, különösen a Vitiligo, baleseti, vagy műtéti hegek, striák, de például az Areola teljes, vagy részleges korrekciója is ide tartozik. A kezelés során speciális orvosi pigmentek teljesen bőr, és terület azonos színét keveri ki, és juttatja be a hámréteg alá, így az akár évekig is megoldást nyújt a problémákra, természetesen ezek idővel „kikopnak” a bőrből, ezért ajánlott 1-2 évente egy frissítő kezelés.

Választható orvosi tetováló kezelések:

Gáspár Melinda nemzetközileg elismert humán esztétikai, vagy magyarosan “orvosi” tetováló mester. Saját fejlesztésű technikái már sok száz vendég életét tették szebbé, adták vissza az önbizalmat! Legyen Ön is vendégünk, jelentkezzen be még ma, a diszkréció garantált!