fbpx

Orvosi tetoválás

Humán orvosi tetoválások

A megoldás kéznél van…

avagy, hogyan ötvözhetjük az orvosi esztétikai kezeléseket, és a sminktetoválást?!

Az orvosi tetoválás

Magyarországon kevesek által ismert eljárásról olvashatunk itt, amivel sok ember életminőségét lehet jobbá tenni, ezek az orvosi tetoválások, mint a stria, vitiligó, hegek eltüntetése, areola korrekció, vagy skalptetoválás.Balesetek utáni hegek, sebhelyek, műtéti hegek, pigment rendellenességek, festékhiányos területek (pl: vitiligo, leukoderma esetei), plasztikai beavatkozást követő rendellenességek esetén, bőrsérülések, égési sérülések, mellbimbó, és udvara, emlő eltávolítást követő helyreállító plasztikai műtét után, a mellbimbó és/vagy udvara pigment hiányos udvarának teljes vagy részleges elkészítése, az eredetivel megegyező formával és színnel. Mindezt akár férfiaknak is! És ezzel még nincs vége!

Orvosi tetoválás különböző betegségek esetén

Különböző betegségek által (pl. alopecia) okozott szőrzetvesztés, vagy daganatos betegségek kemoterápiás kezeléséből eredő szőrvesztést (pl. szemöldök, szempilla) is akár többféle technikával is lehet korrigálni, az onkológussal egyeztetve még akár kemoterápiás kezelés előtt is. További eljárás még a hajszál sűrítés, mely során a fejbőr orvosi tetoválásával a haj hiányát lehet korrigálni akár a forgónál lévő hiányt, vagy a foltokban kihullott haj látványát is pótolhatjuk, akár férfiaknál is. Nők tízezreit zavarják a striák, ezek szintén rendkívül gyorsan, és eredményesen kezelhetőek. És végül, de nem utolsó sorban a „nyúlszájnak” nevezett, a száj eltérését is lehet korrigálni, megadva egy új „tökéletes” természetes formát a szájnak illetve egyúttal a száj feletti résznek is.

Szinte bármilyen terület kezelhető évekre szóló megoldással, különösen a Vitiligo, baleseti, vagy műtéti hegek, striák, de például az Areola teljes, vagy részleges korrekciója is ide tartozik. A kezelés során speciális orvosi pigmentek teljesen bőr, és terület azonos színét keveri ki, és juttatja be a hámréteg alá, így az akár évekig is megoldást nyújt a problémákra, természetesen ezek idővel „kikopnak” a bőrből, ezért ajánlott 1-2 évente egy frissítő kezelés.

Választható orvosi tetováló kezelések:

Gáspár Melinda nemzetközileg elismert humán esztétikai, vagy magyarosan “orvosi” tetováló mester. Saját fejlesztésű technikái már sok száz vendég életét tették szebbé, adták vissza az önbizalmat! Legyen Ön is vendégünk, jelentkezzen be még ma, a diszkréció garantált!

További képek az orvosi tetoválásokról a GALÉRIÁBAN

Gyakran ismételt kérdések az orvosi tetoválás kapcsán

Mi a különbség a sminktetoválás és az orvosi tetoválás között?
Az orvosi tetoválás során kikevert festéket a bőr alaptónusához igazítjuk, a bőr árnyalataival megegyező színű, speciális pigmenteket juttatunk a bőrbe. Baleseti vagy műtéti, esetleg égési hegek, striák, pigmenthiány, nyomainak eltüntetésére is hatékonyan használható.

Kemoterápia és komolyabb gyógyszeres kezelés után is lehet orvosi tetoválásom?
Igen. Ugyan beavatkozás előtt szükséges konzultálni az onkológus szakemberrel, de adott esetben daganatos megbetegedéseknél még kemoterápia előtt is elvégezhetőek bizonyos orvosi tetoválások.

Mennyibe kerül egy orvosi tetoválás?
Az ár minden esetben konzultáció után kerül megállapításra. Első sorban a terület nagyságától függ. Ha szeretnél pontos képet kapni, érdemes weboldalunkon megkeresned az Árak menüpontot, ahonnan bővebben is informálódhatsz. Ha ezek után még kérdéseid lennének, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre telefonon vagy e-mailben. Keress minket bizalommal!

Foltokban kopaszodom. Nagyon zavar. Erre tudtok megoldást?
Természetesen igen. Orvosi tetoválásaink között helyett kapott a hajszálsűrítés eljárása is. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy a fejbőrön orvosi tetoválással lehet korrigálni a haj hiányát. A forgónál éppúgy alkalmazható, mint abban az esetben, ha foltokban hullik a haj.

Szülés utáni striák eltüntetésében tudtok segíteni?
Igen. Ez a fajta bőrhiba is gyorsan és eredményesen kezelhető orvosi tetoválással.

Mennyire fájdalmas egy orvosi tetoválás?
Ez nagyban függ a páciens fájdalomküszöbétől. Nem annyira fájdalmas, mint inkább kicsit kellemetlen bizonyos esetekben, de helyi érzéstelenítővel nagyban enyhíthető még ez is.

Milyen esetekben nem ajánlott az orvosi tetoválás?
Terhesség alatt nem ajánlott, szoptatás során pedig fel szoktuk hívni a figyelmet a tej elapadásának eshetőségéről, mivel trauma éri a bőrt, szervezetet, a tetoválás során. Illetve ha a páciens beteg vagy lázas. Krónikus vagy hosszan tartó betegség, gyógyszeres kezelés fennálltakkor pedig minden eljárás előtt szükséges egy orvosi konzultáció.

Hány kezelésből állnak az eljárások?
A kisebb bőrhibák akár már egy kezeléssel is hatékonyan és látványosan korrigálhatóak, ám a komolyabb eljárások – pl. az areola tetoválás – megkövetelik a többalkalmas találkozókat. Pontos információt szakembereink személyes vagy telefonos konzultáció során tudnak adni.

Nyáron is lehet orvosi tetoválást készíttetni?
Igen, csak fokozottabban kell vigyázni, hogy ne tegyük ki a tetovált területet közvetlen napfénynek addig míg tart a gyógyulási időszak. Valamint a tetoválás után ajánlott napvédő krémet használni, annak érdekében, hogy a tetovált terület körül ne barnuljon drasztikusan a bőr.

Meddig marad szép, esztétikus egy orvosi tetoválás?
Hosszú évekre megoldást nyújtanak az orvosi tetoválások, azonban az orvosi pigmentek is idővel fakulnak, kikopnak a bőrből. Ezért szoktuk ajánlani pácienseinknek az úgynevezett, 1-2 évente esedékes frissítő kezeléseket, amikkel meghosszabbítható és tökéletesíthető a végeredmény.

Műtét után mennyi időnek kell eltelnie, hogy orvosi tetoválás készülhessen?
Nagyon változó, minimum fél év, de az lehet 1 év is, mire kifehéredik a heg.
A lényeg, hogy a hegnek ki kell fehérednie, rózsaszín, piros színű területet nem tudunk kezelni, mert még gyógyulásban van a terület.