fbpx
Professzionális ajak tetoválás

Az idő vasfoga kiköszörülhető egy ajak tetoválással!

Mi azonban mégis kiköszörülhetjük a csorbát, melyet az elmúló évek hagytak ajkainkon! Saját fejlesztésű „no make-up” elnevezésű technikámnak köszönhetően visszanyerheted ajkaid egykori üdeségét! Ennek a speciális ajaktetoválás eljárásnak az alkalmazásával ajkaid egyben teltebbnek is tűnnek.
Ahhoz, hogy megfelelő tartós sminket válassz, tudnod kell, hogy a tetoválásban elkövetett legkisebb hiba is kárára válhat megjelenésednek. Ez hosszú távú következményekkel jár, hiszen a tetoválást nem lehet egyszerűen csak lemosni. Előnye azonban, hogy már ébredéskor „készen vagy”, és nem kell a sminkkészlettel bajlódnod minden egyes reggeli készülődéskor. Ahhoz azonban, hogy a tartós smink előnyeit maradéktalanul élvezhesd, fontos a tökéletes színválasztás, mely a legjobban illeszkedik arcod karakteréhez. Szakemberként javaslom, hogy kerüld az erős, rúzsozott hatást és inkább egy szolidabb, természetes megjelenést adó ajak tetoválás lehet a megoldás! Ez kiemeli arcod természetes karakterét, hozzájárul előnyös vonásaid hangsúlyozásához. Mindennek következtében arcod még
fiatalosabb hatást kelt majd. Mindezen elvek mentén fejlesztettem ki saját „no make-up” technikámat, melynek köszönhetően ajkaid varázslatosan üdének és természetesnek hatnak majd ezzel az ajak tetoválással. Így valósítom meg munkámban a fotón is látható „első pillantásra nem látható eredményt”!
A „no make-up” technikáról kérdezz minket bátran!

Teljes és félsatír no makeup technikáinkról, böngésszen Facebook oldalunk galériáján.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések