fbpx

SMP – Skalp Mikro Pigmentáció, skalptetoválás, hajsűrítés tetoválással

Sok olyan férfi és nő van, akinek kozmetikai problémái vannak, melyek lehetnek dermatológiai, vagy genetikaiak akár. Ilyen például az elhúzódó alopecia (szőrveszteség) vagy a genetikai kopaszodás.

Most, mind a férfiak, mind a nők számára már végre van egy alternatív kezelés, a hajtetoválás. Az SMP egy rövidítés a fejbőr Mikro Pigmentáció egy orvosi minőségű, nem sebészeti kezelés, a férfiak és a nők számára,
az adott bőr területére szőrtüszőknek megfelelő megjelenésű tetoválást készítenek. A végeredmény teljes mértékben természetes hatást kölcsönöz, mint egy frissen borotvált fej.
Nem csak szőrtüszőket lehet imitálni, ez a kezelés megoldást nyújt az alopéciában szenvedőkön is, a hajsűrűség könnyedén növelhető.
Ugyanúgy érinti a nőket is a kopaszodás, akár csak foltokban, szerencsére ez is kezelhető.
A fejbőr mikro pigmentáció hatékony kezelés minden korosztály számára, minden kopaszodásban szenvedő vendég számára. Nincs hegesedés, ez nem sebészeti eljárás. Tartós és garantált eredmény érhető el rövid idő alatt!

Mit is takar a fejbőr mikro-pigmentáció (SMP), vagy a hajtetoválás, fejbőrtetoválás kezelés:

  1. Folyamatos hatást biztosít, amely csökkenti a haj és a fejbőr közötti színkontrasztot.
  2. A férfiak vagy nők részére akiknek ritkuló hajuk van, a fejbőrtetoválás megfelelő sűrűségének hozzáadásával érhető el.
  3. Hajátültetéssel együtt is alkalmazható a fejbőr fedettségének a növelésére vagy a transzplantációs hegesedés fedezésére.
  4. Fel lehet használni a férfiak és a nők fejbőrén található hegek fedésére a kopaszodó vagy ritkuló haj bármely szakaszában.
  5. Egy olyan állandó kezelés, amely évekig tarthat, és utókezelés csak a pigment frissen tartásához szükséges.
  6. Növelheti az önbecsülést és az önbizalmat.
  7. Alkalmas minden korosztálynál, férfiak és nők számára egyaránt bármely bőrtípusra, bőrszínre, a kopaszodás mértékétől függetlenül, vagy a ritkuló haj zavaró hatásának a megszüntetésére.