fbpx
szemhéj tetoválás

Soft line szemhéj tetoválás

Ma megosztanám veletek a legújabb trendet a szemhéj tetoválás terén, ami gyökeresen megváltoztatta a klasszikus szemhéj kontúr fogalmát. A régi Kleopátra-stílusú tetoválások már a múlté, és helyettük meg érkezett egy lágyabb, kifinomultabb megközelítés: a soft line technika.

Miért is olyan különleges ez a technika? Nos, először is, teljesen elfelejteti velünk a régi, éles kontúrokat. Ahelyett, hogy kemény vonalakkal dolgoznánk, a soft line technika inkább arra összpontosít, hogy egy természetesebb, lágyabb hatást érjen el. Ezáltal az arcunkon is sokkal selymesebben mutat, kiváltva egy elegáns és finom megjelenést.

Ha valaki szeretné egy kicsit hangsúlyosabbá tenni a szemhéját, de nem kívánja a hagyományos kleopatra technikát alkalmazni, akkor a soft line a tökéletes választás. Ezenkívül, ha a pillatő tetoválás technika már kevésnek bizonyulna, és dominánsabb hatást szeretnél elérni, akkor is nyugodtan választhatod ezt az új megközelítést, nem fog csalódni ebben a szemhéj tetoválás technikában.

Tehát, mondjunk búcsút a régi stílusú tetoválásoknak, és válasszuk modern soft line technikát. A kozmetikai tetoválások új korszaka már rég megérkezett, lágyítsuk az arcot, és ne erősítsük! Keresse fel szalonunkat, ha kérdése van!

Kívánom, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő stílust és technikát a szépségápolás terén!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések