fbpx
napfoltok

Szabadulj meg a napfoltok jelenségétől!

A képen a gyógyult eredményt láthatjátok.
A meleg idő közeledtével sokan küzdhetünk a napfoltok, fehér foltok megjelenésével a bőrünkön, amelyeket gyakran tévesen fertőzésnek gondolnak. Fontos azonban tudni, hogy ezeknek a foltoknak különböző okai lehetnek, beleértve az autoimmun betegségeket és a nap káros hatásait. Ezért nem győzzük elégszer mondani, hogy elsődleges kellék kell hogy legyen a napvédő, ha kimegyünk napos időben!

Vitiligo, milia, napfoltok, akné hegek, fehér foltok – csak néhány olyan körülmény, amely fehér foltokat okozhat a bőrön. A megfelelő diagnózis és kezelés biztosítása érdekében mindig konzultáljon orvosával! A bőrgyógyász alapos vizsgálata segít meghatározni a probléma okát és a megfelelő kezelést.

Tapasztalatból elmondhatjuk, hogy sokan csak akkor kérnek segítséget, ha már kipróbáltak különböző vegyi termékeket, amelyek nem hoztak eredményt. Mindig fontos, hogy első körben szakember véleményét kérjük ki!

Az orvosi tetoválással pigmentet juttatunk a bőrbe, azokra a területekre amik hipopigmentáltak. Ma már ez egy egyre népszerűbb eljárás, ugyan úgy, ahogy a sminktetoválás. Ám sokan nem tudják, hogy könnyedén kezelhetőek már ezek a problémás területek, legyen szó égési, baleseti, műtéti hegekről, vagy csak pár fehér foltról a testünkön.

Ha hasonló problémád van, és zavarnak a foltok, jelentkezz be még ma, budapesti szalonunkba, hogy a nyáron már gond nélkül viselhess olyan darabokat, amik nem fedik ezeket a területeket!

Készülj fel a nyárra, hogy ne zavarjon! 

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések