fbpx
vitiligo

Vitiligo pigmentfoltok elfedése esztétikai tetoválással

Boldogan léptem be az új évbe, mivel a képek önmagukért beszélnek. Szeretném bemutatni egy visszatérő vendégemet, aki az Egyesült Államokban él, és frissítő tetoválásra érkezett vissza hozzám. Célja az volt, hogy egy kicsit korrigáljam az egy évvel korábban készült vitiligo munkámat. Az eredmény szinte tökéletes!

A vitiligo a férfiak körében is jelen van

Mint ismeretes, maximalista vagyok, különféle kihívásokkal találkozom a vendégeim által. A férfi vendégeim számára 110 százalékot kell teljesítenem, mivel ők általában nem sminkelnek. Bár lehet, hogy néhányan úgy gondolják, hogy a férfiak esetében nehezebb a feladat, a valóságban csak a kihívások mások, különösen, ha esztétikáról van szó. Amikor vendégem megjelent szalonunkban, egy év után szinte tökéletes eredményt láttam.

A hipopigmentáció kezelése rendkívül érzékeny terület, és számos tényezőt kell figyelembe venni a tökéletes eredmény elérése érdekében. Az elvárt maximális teljesítmény mellett ismerni kell a vitiligo alakulását az adott bőrben. A technikai tudás is kulcsfontosságú, hiszen biztos kéz és színismeret szükséges az ilyen típusú beavatkozásokhoz. Az én saját technikám, melyen több mint hét éve dolgozom és világszerte elismert, bizonyítja, hogy a kockázatok vállalása és az innováció hozzájárulhat a kiváló eredmények eléréséhez.

Számos külföldi vendégünknek adhattunk hosszútávú megoldást, akiknek nem számít a távolság és szívesen választják szolgáltatásainkat. A tökéletes eredmény érdekében sokan közülük akár vissza is repülnek hozzánk. Az elégedettségüket látva büszkék vagyunk arra, hogy választásuk minket részesít előnyben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elérjük és túl is szárnyaljuk elvárásaikat.

Ez a siker nem csupán az én örömöm, hanem visszaadás a hűséges ügyfeleimnek is. Az alkotás az életem, és büszke vagyok rá, hogy hozzájárulhatok a vendégeim önbizalmának növeléséhez és az esztétikai problémáik megoldásához.

Utoljára, de nem utolsósorban, érdemes megjegyezni, hogy a vendégem olyan napos helyen él, ahol mindig süt a nap, így a környezeti hatások is befolyásolhatják az eredmény hosszú távú stabilitását. Ennek ellenére a kezelés utáni eredmények ékes bizonyítékai annak, hogy a megfelelő gondossággal és tapasztalattal a pigmenthiányos foltok esztétikai tetoválással történő elfedése hosszú távú megoldás lehet.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések