fbpx
ajakhasadék

Ajakhasadék tetoválása

Az ajakhasadék tetoválása mindig is egy különleges téma volt számunkra.
Mindig öröm, ha segíthetünk másoknak. Nagyszerű érzés, amikor korrigálni tudunk egy olyan heget, mely esetlegesen évek óta problémát okoz viselőjének. Biztos zavaró, és az elfedése sem egy egyszerű dolog a hétköznapokban, ezért nyújt tökéletes megoldást ez a technika.
Mindig fontos, nem győzzük hangsúlyozni, hogy minden esetben a megfelelő szakember felkeresése a legfontosabb!

Ajaktetoválás több fajtája

Pár évvel ezelőtt, de még most is, nagyon népszerű szolgáltatás volt a szájfeltöltés. Sokan azonban félnek a fájdalomtól és a tűszúrásoktól. Nekik jó hírrel szolgálhatunk, hiszen az ajaktetoválás már annyira természetes hatású, hogy gyönyörűen lehet formálni vele az ajkakat, akár kiváltva egy ajakfeltöltést is. Itt persze nem a nagyobbításról van szó, sokkal inkább az optikai formálásról, éles kontúrvonalak nélkül. Jó néhány éve az ajaktetoválások sem ilyenek voltak, mint manapság, sokkal erőteljesebbek és kontúrosabbak voltak.

Többek között Melinda az alábbi ajaktetoválásokat készíti:

  • Lip Blush – természetes hatás
  • Rúzsozott hatás
  • Cleft lip – ajakhasadék, nyúlszáj korrekció
  • Intense technika


Melinda eddig is a természetes vonalat képviselte, legyen szó ajkak, szemöldökök vagy hegek esetéről. Az elmúlt időszakban kifejlesztette saját technikáját, a cleft lip ajaktetoválást, aminek a segítségével ajakhasadékkal együtt élőkön tud segíteni, gyönyörűen elfedni, korrigálni azokat.
Ezen belül is van a nagyon természetes hatású ajakhasadék tetoválás, valamint az intense technika.
Utóbbit mutatjuk most be nektek, melynél egyértelműen itt is a természetes hatás volt a cél, kicsit erősebb hatással, melyet vendégünk szeretett volna, de persze megmaradt a „nem észrevehető” tetoválás hatása.

Fontos kiemelni, hogy itt nem CSAK egy ajaktetoválásról van szó, itt ajakhasadék tetoválást készítünk. Ahány ember, annyi féle műtéti heg, annyi féle történet. Van akit jobban zavar, van akit kevésbe. Van akinek nagyobb a differencia az ajkain, van akinek kisebb. Minden esetben az a cél, hogy a vendég elégedetten távozzon, ne legyen zavaró tényező, ne érezze magát másnak, mint a többiek.

A színt, minden esetben közösen választjuk ki, persze bizonyos határokon belül, hiszen az alap bőrtónus adott. Aki ajakhasadékkal született, és a műtéti heget illetve az aszimmetriát szeretné korrigáltatni, 99%-ban az a fontos, hogy minél naturálisabb legyen a végeredmény.

A galériában több fotó is van ajakhasadék tetoválásról, férfiaknak és nőknek is egyaránt.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések