fbpx
alakformáló kezelés

Alakformáló kezelések minden igényre

Mindenki szép, vonzó alakot szeretne, de más-más adottságokkal és tulajdonságokkal rendelkezünk, azért kinek ez, kinek az a módszer válik be jobban. Az alakformálás egyik remek módja természetesen a sportolás, de rohanó életmódunk és a folytonos időhiány miatt kevesen engedhetik meg maguknak, hogy hetente több órát áldozzanak a mozgásra. Az is előfordulhat, hogy bár mozgunk, mégsem látjuk annak eredményét – ilyenkor jelentenek remek megoldást a különféle alakformáló kezelések.

Melyik alakformáló testkezelést válasszuk?

Ha a fogyás a cél, mindenképp a karcsúsító alakformálás az ajánlott. Ennek egyik legújabb eszköze az izomépítésben és zsírbontásban rendkívül hatékony EMSculpt eljárás. Ennek az innovatív fogyasztó módszernek a lényege a gyors izom-összehúzódások generálása célzott elektromágneses energiával, aminek eredménye a zsírégetés és az izomépítés.

Kiknek ajánlott az EMSculpt alakformáló kezelés?

Ez az elektromágneses kezelés célzott, vagyis az izomstimuláció a kezelt területen fejti ki a hatását, így különösen jó megoldás lehet azok számára, akik diétával és mozgással már elérték a kitűzött testsúlyt, de itt-ott feszesebb idomokra vágynak, legyen az has, fenék, comb, vádli vagy felkar. Szintén remek választás azoknak a nőknek, akik szülés után szeretnék visszakapni a korábbi feszes hasfalukat. Narancsbőr ellen is bevethető, és akkor is érdemes ezt választani, ha sérülés miatt nem szünetet kell tartani a zsírbontó gyakorlatok rutinszerű végzésében.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Read More
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Read More
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Read More
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Read More
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Read More
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Read More
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Read More
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Read More
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Previous
Next

Hasonló bejegyzések