fbpx
Ajaktetoválás

Az ajaktetoválás vékony ajkakon is szépen mutat

Fontos tudni, hogy ajaktetoválás bárkinek készíthető!
Célunk, hogy olyan munkákat is megmutassunk, ahol nem feltétlen kell hogy a vendégnek dús, és formás szája legyen. Igenis, meg akarjuk mutatni azt, hogy akinek esetleg nem olyan formás, vagy vékony a szája, az is lehet szép! Gyönyörű, természetes hatású ajaktetoválás készíthető a megfelelő technikával.
Attól hogy nem ajánljuk a vékony szájúaknak az erősebb ajaktetoválást, attól még vannak stílusok, sminkelési szokások.
Ha a vendégnek kicsikét erősebb szín az elképzelése, tanácsot adhatunk, de akkor sem beszéljük le róla.
Nekünk szakemberként az a dolgunk, hogy vendégeinknek javasoljuk a megfelelő színt, például ilyen esetekben sokkal előnyösebb egy pasztellesebb szín, ezzel pedig nem hangsúlyozzuk ki a száj vékonyságát.

️Ami nagyon fontos ajaktetoválás során:
Soha nem nagyobbítunk tetoválással szájat!
Mivel teljesen máshogy kopik a szín a szájon és a fölötte lévő bőrön. Az ajkak nagyobbítására már sok esztétikai beavatkozás létezik,

Hiába volt a felső ajak vékonyabb mint az alsó, így sem kellett a megvastagításhoz folyamodnunk, csak minimálisan formáztuk, hogy előnyösebb legyen.

Tanácsolhatjuk vendégünknek, hogy hialuronnal teltebbé, esztétikusabbá lehet tenni az ajkat.
Természetesen vannak akik nem preferálják az ehhez hasonló invazív kezeléseket, ezt is el kell fogadni, és ahogy látjátok a fotón, a vékony ajkakra is gyönyörűen lehet tetoválni.

Az első képen a kezelés előtti állapotot látjátok
A második fotón pedig a gyógyult eredményt

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések