fbpx
heg

Egy vírus, egy műtét, a heg, és az élet újraépítése

Az élet tele van váratlan fordulatokkal és kihívásokkal, ebben az esetben heg formájában nyomot is hagyott vendégünkön. Az egészségünk elvesztése vagy veszélybe kerülése az egyik legnehezebb helyzet, amivel szembenézhetünk. Sokszor mondják, hogy a legnehezebb időkben mutatjuk meg igazi erőnket. Ez a történet arról a hölgyről szól, aki egy vírus következtében tüdőbetegséggel került szembe. A vírus megtámadta tüdejét, és a gyógyuláshoz egy komoly műtét volt szükséges. Az ilyen helyzetekben nem csak a testi erő számít, hanem a lelki erő is, és a hölgy példás elkötelezettséggel és bátorsággal nézett szembe a kihívással.

A műtét után, a hölgynek egy heg maradt a tüdejénél. Vendégünk szerette volna ezt a heged eltüntetni, hogy ne a betegsége és a műtét legyen az első, amit mások észrevesznek rajta. Ezért olyan döntést hozott, amely azt mutatja, mennyire elszánt a gyógyulásában: felkeresett minket, hogy egy speciális technikával eltüntessük a heg látható nyomát.

Vendégünk története inspiráló példa arra, hogy hogyan lehet a nehézségekkel szembenézni és azokból erőt meríteni. A műtét nyomai a testünkön gyakran emlékeztetnek minket a kitartásunkra és a megpróbáltatásainkra. Azonban ugyanakkor fontos, hogy ne hagyjuk, hogy ezek a nyomok meghatározzák az önértékelésünket és önbizalmunkat. A hölgy példája arra ösztönöz minket, hogy higgyünk saját erejükben, és építsük újra az életünket a gyógyulásunk után.

Az orvosi tetoválás

Szinte bármilyen terület kezelhető évekre szóló megoldással. Akár műtétből adódó heg, akár égési heg, baleseti heg, ezzel a technikával el tudjuk takarni a régi sebeket. A kezelés során speciális orvosi pigmentek teljesen bőr, és terület azonos színét keveri ki, és juttatja be a hámréteg alá, így az akár évekig is megoldást nyújt a problémákra, természetesen ezek idővel „kikopnak” a bőrből, ezért ajánlott 1-2 évente egy frissítő kezelés.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések