fbpx

Sminktetoválás eltávolítása gyorsan, kíméletesen!

sminktetoválás eltávolítása

Különféle tetoválások eltávolítása Pigment Off- eljárással

Bár napjainkban a tetoválások, sminktetoválások különösen nagy népszerűségnek örvendenek, a végeredménnyel nem mindig és nem mindenki maximálisan elégedett. Lehetséges, hogy a szakember vétett egy óvatlan pillanatban, de az sem ritka, hogy menet közben, néhány hónap vagy év elteltével meggondoljuk magunkat, és szeretnénk tetoválásunktól, sminktetoválásunktól mihamarabb megválni. De mit tehetünk ilyenkor?

Hatékony Pigment Off- eljárás

Ameddig régebben a tetoválások többségükben véglegesnek számítottak, addig ma már az innovatív technológiáknak köszönhetően maradéktalanul, hegesedés nélkül, fájdalommentesen eltávolíthatóak. Ma már Magyarországon is elérhető az a nemzetközi elismertségre szert tett eljárás, amit Pigment-Off-nak neveznek, és amit szigorúan csak profi, megfelelő képzésben részesült szakemberek végezhetnek.

2019 március óta dolgozom már a Pigment-Off Remover tetoválás eltávolítóval, így sok tapasztalatom van a kezeléssel kapcsolatban. Egy nagyon gyors eljárás maga a kezelés, szemöldök tetoválás eltávolítás esetében például 20 perc alatt szoktam végezni. De nem csak szemöldököt, szinte bármiylen sminktetoválás eltávolítása lehetséges ezzel az eljárással. A  szükséges kezelések száma tetoválásonként változhat. Az általános tapasztalatom az, hogy egy szemhéj tetoválás eltűntetését már 1, vagy maximum 2 kezeléssel meg tudom oldani, szemöldöktetoválás esetén 2-3 alkalom is szükséges lehet, persze ez mind függ a festékminőségtől és a sminktetoválás mélységétől is. Sokan jönnek hozzánk Pigment-Off kezelésre, lézeres és savas sminktetoválás eltávolítása után, így jól látom, hogy azok ténylegesen roncsolják a bőrt. A Pigment-Off segítségével a festék a bőrön át távozik és nem tesz kárt abban.
Gáspár Melinda

Akár egy egészen új sminktetoválásnak is búcsút inthetünk

Bármennyire hihetetlennek is tűnjön, de a különféle tetoválások eltávolíthatóak lézeres, savas beavatkozás nélkül is. Erre találták ki a Pigment-Off-technikát, ami tulajdonképpen egy kíméletes, ám de hatékony enzimes kezelés, ami képes eltávolítani az összes pigmenttípust és színt úgy, hogy kioldja, kivonja azokat a bőrfelületből egy speciális oldat segítségével.
Abban az esetben, ha a sminktetoválás festéke megfelelően lett a bőrbe dolgozva, akár már egy Pigment-Off-kezelés is elegendő lehet a tetoválások maradéktalan eltávolításához. Nem számít, hogy mennyire régi: ezzel a technikával az egészen friss tetoválások éppúgy eltávolíthatóak, mint azok, amikkel már hosszú ideje együtt élünk. Az sem akadály, ha a pigmentek már megfakultak, ha nem rendelkeznek elegendő kontraszttal, mert a lézeres kezeléssel ellentétben, a Pigment-Off-eljárás ebben az esetben is sikeres lehet.

A Pigment-Off sminktetoválás eltávolítás jellemzői:

A “Pigment-Off Removal” – technika előnyei más módszerekhez képest:
– a hegesedés vagy a fibrózis veszélye minimálisra csökkent, kevesebb, mint 1%!
– nem tartalmaz TCA-t (triklór-ecetsavat), tejsavat, karcinogén összetevőket
– eltávolítja az összes színt, még a bézs, a zöld és a fehéret is
– eltávolítja az összes pigmenttípust (vasoxidok, akrilok, szintetikus pigmentek, sőt tintát is)
– Microblading eltávolításra és test tetoválás eltávolításra is teljes mértékben alkalmas!
– gyors és fájdalommentes kezelés, akár 1 alkalom is elegendő lehet már!
– nagy hatékonyságú, gyorsan látható eredmények
– nincs gyulladás
– nincs hiper- vagy hipopigmentációs kockázat
– bejelentett kozmetikai termék (professzionális használatra)
– a tetoválás készítésének a kora nem számít
– egyedi utóápolási termékeket biztosítunk
– bizonyítottan “100%-ban Made in Germany” minőség!

Ha Önt is zavarja a régi sminktetoválása, vagy csak a formájával nem elégedett, akkor keresse bátran budapesti sminktetováló szalonunkat!

Ha további részletek is érdekelnek, kérdezz bátran szakértőinktől, ha pedig képeznéd magad, itt a remek alkalom, hogy beiratozz továbbképzéseinkre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Read More
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Read More
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Read More
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Read More
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Read More
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Read More
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Read More
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Read More
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Previous
Next

Hasonló bejegyzések