fbpx
heg

Endometriózis heg elfedése a saját technikámmal

Gyógyult eredményt mutatok nektek!
Igen is van megoldás a heg kezelésére, nem kell együtt élnünk vele. Van akit nagyon zavarnak az apró kis karcolások, sérülések, hegek. Tudunk tenni azért, hogy ne legyen feltűnő, zavaró.
Saját speciális technikámmal készült a képen látható kezelés!
Az eredmény 3 kezelés utáni állapot

Vendégemnek a hasát endometriózis miatt műtötték több mint 1 éve. 
A hegek esetében mindenképpen várni kell a tetoválással legalább fél évet, de van akinél a regenerálódás akár több időt is igénybe vehet.
A heg, ahogy az első képen látható, még viszonylag pirosas színű volt, ezt szépen tudtuk korrigálni.
A hegek elfedésére, eltüntetésére korábban nem volt megfelelő eljárás. Ezzel a tetoválási technikával gyönyörűen el tudjuk tüntetni a különféle heg típusokat. Nem is gondolnánk, hogy ilyen “egyszerűen” el lehet fedni, hisz azt hinnénk, ezek egész életünkben nyomot hagynak. 
Rengeteg tesztmunkám és sok éves tapasztalatom van ebben a technikában. Mára már forradalmian kiváló eredményeket tudunk biztosítani az ilyen jellegű problémákra. 
Hegek esetében előfordulhat, hogy több korrekció is szükséges mint egy. A szülés utáni heg nagyon hasonló ehhez az esethez, ma már könnyedén tudjuk kezelni a császár hegeket is. 

️Fontos tudni, hogy vendégem bőre keloidra hajlamos, nagyon óvatos és finom munkát igényelt, nehogy belobbanjon a szövetburjánzás. Ebből adódóan több alkalommal volt szükséges korrekció, óvatos és kíméletes munkával, nehogy elindítsuk ezt a folyamatot. 

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések