fbpx
hegek

Fibróma eltávolítás utáni hegek elfedése

Fibróma utáni kezelés helyreállítását láthatjátok. Vendégem a fehér hegek kapcsán keresett fel bennünket.
A képen a gyógyult állapotot mutatom meg nektek.
Vendégem felkeresett egy szalont, ahol a fibrómáit szerette volna eltávolíttatni. A fibrómának több fajtája van, páciensemnek lágyfibrómája, vagy másnéven “vadhúsa” volt, ez egy sok, lazán kötődő sejtszövetből álló típus.
A fibróma egy jóindulatú daganat, amely elsősorban csak esztétikai problémát okoz. Akkor jelent problémát ha irritációnak van kitéve (dörzsölés, ékszer, ruha). Lézeres eltávolítást javasoltak neki, aminek a következménye a bőr hipopigmentációja lett, valamint a bőrfelület sérülése. A lézeres kezelés megégeti a bőrnek a szerkezetét, ami azt jelenti, hogy a melanin termelést kiöli a bőrből.

Megszabadult a fibrómáitól, de helyette ott maradtak a fehér foltok, hegek a nyakán. Vendégem számára az orvosi tetoválások közül a hegkezelés volt a legmegfelelőbb, hiszen a lézer olyan nem kívánt nyomokat hagyott a bőrén, melyeket más módszerrel sajnos nem lehetett volna elfedni.
Mi okozza a fibrómák kialakulását? A fibróma kialakulásának pontos oka nem ismert, de feltehetően örökletes, valamint hormonális tényezők befolyásolhatják előfordulását. Elhízott egyéneken, változó korú nőkön, a dörzsölésnek kitett felszíneken gyakrabban jelennek meg a bőr fibrómái, lokalizációt tekintve pedig leginkább a hajlatok (hónalj, nyak, stb.) bőre érintett.

A eltávolítási módszerek mindegyike a legtöbb esetben enyhe fájdalommal, kellemetlenséggel jár, általában gyorsan, érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítésben zajlik. A fibrómák eltávolításának gyorsasága nagyságuktól és mennyiségüktől függ. A beavatkozások általában szövődménymentesek, nyom nélkül gyógyulnak és kórházi tartózkodást sem igényelnek.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések