fbpx

Ajándékutalvány Karácsonyra

sminktetoválás csakis profiktól;ajándékutalvány

Szerezzen örömöt exkluzív karácsonyi utalványunkkal! Sminktetoválás csakis profiktól!

Szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás, ajak tetoválás, Bioneedling fiatalító kezelés, botox, vagy hyaluron feltöltés. Bármelyik is, biztos, hogy nagyon szép ajándék!

Ha szeretné kedvesét, feleségét meglepni Karácsonyra egy igazán különleges ajándékkal, akkor itt a lehetőség! Ajándékozzon a GM Makeup budapesti szalonjában felhasználható utalványt, tetszőleges összegben! Sminktetoválás csakis profiktól!

Mire használható fel az utalvány?

Legyen az a sminktetoválás bármely területe, példáúl relisztikus szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás gyönyörű poros hatással, vagy egy vibráló ajak tetoválás, Bioneedling fiatalító kezelés, orvos esztétikai kezelések, mint botox, vagy hyaluron feltöltés. Exkluzív budpesti belvárosi szalonunkban ezek mind elérhetőek.

Ne habozzon, rendelje meg még ma exkluzív utalványunkat, mely biztos, hogy emlékezetes lesz, és nagy örömet fog vele okozni párjának! Ne feledje, sminktetoválás csakis profiktól!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Read More
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Read More
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Read More
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Read More
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Read More
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Read More
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Read More
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Read More
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Previous
Next

Hasonló bejegyzések