fbpx
sminktetoválás csakis profiktól;ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Szerezzen örömöt exkluzív karácsonyi utalványunkkal! Sminktetoválás csakis profiktól!

Szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás, ajak tetoválás, Bioneedling fiatalító kezelés, alakformáló testkezelés. Bármelyik is, biztos, hogy nagyon szép ajándék!

Ha szeretné kedvesét, feleségét meglepni Karácsonyra egy igazán különleges ajándékkal, akkor itt a lehetőség! Ajándékozzon a GM Makeup budapesti szalonjában felhasználható utalványt, tetszőleges összegben! Sminktetoválás csakis profiktól!

Mire használható fel az utalvány?

Legyen az a sminktetoválás bármely területe, például realisztikus szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás gyönyörű poros hatással, vagy egy vibráló ajak tetoválás, Bioneedling fiatalító kezelés, orvos esztétikai kezelések, esetleg alakformáló kezelés. Exkluzív budapesti belvárosi szalonunkban ezek mind elérhetőek.

Ne habozzon, rendelje meg még ma exkluzív utalványunkat, mely biztos, hogy emlékezetes lesz, és nagy örömet fog vele okozni párjának! Ne feledje, sminktetoválás csakis profiktól!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések