fbpx
hasplasztika

Gyakori a hasplasztika utáni hegkorrekció

A hasplasztika fogalma magában foglalja a hasfal összes rétegén végzett különféle műtéteket, melyek célja a nem kívánt elváltozások megszüntetése és az eredetit megközelítő állapot helyreállítása. A hasplasztika eltávolítja a felesleges szöveteket, feszesíti a megereszkedett has bőrét. Korrigálható vele a meglazult hasfali izomzat, valamint a zsírfelesleg is eltávolítható.
Műtét utáni korrekciót hoztam nektek, már gyógyult állapotban.
Ez a plasztikai megoldás egyre népszerűbb eljárásnak számít napjainkban. Egyre többen küzdenek a drasztikus fogyás, esetleg szülés után, hasi tájékon felgyülemlett, megnyúlt bőrréteggel. A hasplasztika egy komoly műtéti beavatkozás!
A műtét során a has alsó részén bemetszéseket végez a plasztikai sebész.
Akarva-akaratlanul, látható vagy kevésbé látható hegek alakulnak ki. Ezeket ma már tudjuk kezelni a megfelelő hegkezelési technikákkal; orvosi tetoválással nemcsak a striák, de a különböző hegek eltüntetése is lehetséges.

A műtét után természetesen előfordulhatnak komplikációk: keloidos hegképződés, hyperpigmentáció, hypopigmentáció.
A műtét után van egy kötelező gyógyulási idő, így a hasplasztika után rögtön nem lehet a hegkorrekciót elvégezni. A műtét után minimum fél évet, de sok esetben 1 évet várni kell. Amíg pirosas, esetleg rózsaszínes a bőr, nem szabad kezelni.

A gyógyulást követően szépen el lehet tüntetni, a nem túl esztétikus hegeket a megfelelő korrekcióval. Az orvosi tetoválás során speciális pigmenteket, festékanyagot juttatunk a bőrbe a saját fejlesztésű technikáimmal. Itt a technológia sokszor jelentősen eltér a megszokott sminktetováló módszerektől, ezért csak referenciával rendelkező szakemberhez szabad fordulni.
A kép a gyógyult állapotot is mutatja, az eredmény magáért beszél.
Ha kérdésed van a hegkorrekciók  kezelésével kapcsolatban, bátran keress minket!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések