fbpx
vitiligo

Gyakran fedünk el arcon lévő vitiligo foltokat

Ebben a posztban egy idős vendégünket szeretném nektek bemutatni, ki közel jár már a 80. életévéhez. Pár héttel ezelőtt keresett meg bennünket, elmesélve problémáját.
Köztudott, hogy a vitiligo pigmenthiányos foltokkal járó, ismeretlen eredetű rendellenesség.
Ha követitek munkásságunkat, már sokat olvashattatok róla itt, vagy akár weboldalunkon. Manapság a vitiligo már sajnos népbetegségnek számít, ennek “esztétikai fedésével” Melinda már 7 éve foglalkozik.
Ebből adódóan rengeteg vitiligos vendégünk van, és egyre többen járnak hozzánk vissza. Ezek a tetoválások nem maradnak örökre a bőrben, bizonyos időnként frissíteni kell.
A vitiligo kialakulhat autoimmun betegség mellett, cukorbetegség, vagy pajzsmirigyprobléma által is. Ugyanakkor lehet örökletes, genetikai adottság is.
De az sem ritka, mikor valakinél hirtelen trauma, stressz a kiváltó oka.

Az úr esetében haláleset lehetett a kiváltó ok, hiszen két családtagját vesztette el tragikus hirtelenséggel.
Fontos minden esetben tisztázni, hogy csak olyan vendégeknél tudunk vitiligo tetoválást végezni, akiknek stagnál az állapotuk!
Így tudjuk ezeket a hipopigmentált foltokat az azt körülvevő bőr színével azonosra tetoválni.
Hatalmas dolog az, amikor segíteni tudunk a minket felkereső vendégeken, hiszen a tetoválás által segíthetünk visszaállítani önértékelésüket, főleg akkor, ha az arcon találhatóak ezek a foltok. Hiszen gondoljatok csak bele… egy férfi esetében nehezen megoldható ezeknek a foltoknak az elfedése.
Láthatjátok, az eredmény magáért beszél!
Vendégem végtelenül boldog volt az eredménnyel, egy hihetetlenül kedves úriembert ismerhettünk meg személyében!
Az Úr a karítatív programunk része volt, erről hamarosan bővebben is beszámolunk majd nektek!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések