fbpx
ajak

Gyógyult ajak blush hatással

Egy csodaszép, gyógyult ajak blush hatású szájtetoválással. Szeretem ezt a natúr hatást, egy igazán kifinomult luxus hatás.
Az ajak blush kezelésem az ajkak egyenletessé tételéről, a volumen illúziójának megteremtéséről szól, valamint arról, hogy a szín minden helyzetben megmaradjon, így csupán egy csepp szájfényt kell hozzáadnod és már kész is vagy! A fényes hatás az ajakfény eredménye.

Ha ajaktetováláson töröd a fejed, és eddig féltél tőle, mert
• nem akarsz erőset,
• nem akarsz kontúrt,
• egy összetett hatást szeretnél,
akkor válaszd a finom Blush hatást az ajkakon!

Figyelem!!!
Ez a technika, nagyon finom kezeket igényel, és tökéletes színelméleti tudást.
Mert itt keveset kell adni, ami megegyezik a meglévő ajakszín tónussal. Egy erős hatást mindig egyszerűbb elkészíteni, mint egy kifinomult hatást!
Nagyon fontos, hogy a gyógyult eredményt keressétek minden esetben, mert az a valódi!
Ha nem találtok gyógyult eredményt, akkor az elgondolkodtató! Az én munkáimat megtekintheted itt: Ajaktetoválás galéria

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések