fbpx
Hasplasztika utáni esztétikai korrekció

Hasplasztika utáni esztétikai korrekció

Hasplasztika utáni esztétikai korrekció, helyreállítás és gyógyult hatás!

A plasztikai sebészet az elmúlt években hatalmas fejlődést mutatott, és számos embernek lehetőséget nyújt a testük megváltoztatására és a külső megjelenésük javítására. Az esztétikai korrekciók közül a hasplasztika rendkívül népszerűvé vált, és sokan döntenek úgy, hogy feszes, tonizált hasat szeretnének elérni.

Helyreállítás a plasztikai műtét után:
A plasztikai műtétek után a helyreállítás kritikus szakasz, amely során a páciensek testük gyógyulását és a kívánt eredmény elérését várják. Ez az időszak rendkívül fontos a sikeres és hosszú távú eredmények elérése érdekében. A szakemberek és a betegek közötti együttműködés, a megfelelő sebészeti utasítások betartása és a gondosan végzett utógondozás mind segítenek a gyógyulás folyamatában.

Hasplasztika utáni esztétikai korrekció:
Bár a hasplasztika jelentős változást hozhat a páciensek megjelenésében és önbizalmában, időnként az eredmény nem felel meg teljes mértékben az elvárásoknak. Ebben az esetben az esztétikai korrekció lehetőséget nyújt a kívánt eredmény elérésére. Célja, hogy finomítsa és tökéletesítse a plasztikai műtét utáni eredményt, hogy az megfeleljen a páciens elvárásainak.

A képen látható a kezelés utáni állapot:
A képen a páciens korábbi hasplasztikája után, a hegek láthatóan megmaradtak, és a kezelés utáni állapot látható, amelyek a hasplasztika utáni esztétikai korrekciót mutatják be.

Fontos: a gyógyult hatás publikálása!

Az esztétikai korrekció célja a megfelelő és kiegyensúlyozott testkép elérése, valamint a páciens elégedettsége.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések