fbpx
Hegek eltüntetése professzionális orvosi tetoválással

Hegek eltüntetése professzionális orvosi tetoválással

Sokan úgy tartják, akin nincs valamilyen heg, az nem is élt igazán. Tetszik vagy sem, testünkön viseljük életünk teljes lenyomatát. Van, aki meg tud barátkozni ezekkel a – szülés, baleset, műtét utáni – hegekkel, bőrhibákkal, míg mások nem szeretnék viszontlátni egyiket sem többé a tükörben. Számukra jelenthet hatékony és fájdalommentes megoldást a speciális orvosi tetoválás eljárása. Az orvosi tetoválás számos bőrproblémára megoldást nyújthat, de elkendőzhetőek vele a hegek, striák látványos nyomai is.

Hegek, striák eltüntetése a jobb életminőségért

Hegeink sora először a különféle gyerekkori sérülések maradandó nyomaival kezdődik, majd jön a kamaszkor, testünk hirtelen megnyúlik, megnő, és ezzel egy időben megjelennek rajtunk az első striák is. De említhetnénk még a szülés után visszamaradt zavaró csíkokat, a császármetszés utáni hegeket, amikhez bár csodálatos élmény társul, mégis – hosszabb távon – sok nőnél okoz önbizalom-problémákat. A baleset, műtét, égési sérülés után maradt hegekhez pedig leggyakrabban valamilyen negatív esemény, érzés is kapcsolódik, így ezeket a műtét utáni vagy baleseti hegeket szeretnénk minél előbb láthatatlanná tenni.

Hegek eltüntetése speciális pigmentekkel

Az innovatív orvosi tetoválás módszerének hála, ma már a legtöbb hegtől, striától megszabadulhatunk úgy, hogy a gyógyult, már kifehéredett bőrfelszínbe az eredeti bőrszínnel megegyező, speciális pigmenteket juttatunk. Mivel ezek a pigmentek, vagy ha úgy tetszik, árnyalatok nagy precizitással vannak kikeverve, ezért igazán realisztikus hatást érhetünk el általuk. A hegek eltüntetése alapvetően fájdalommentes, eddig csupán némi elviselhető kellemetlenségről számoltak be a végeredménnyel maximálisan elégedett pácienseink.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések