fbpx
aknés heges terület kezelése

Aknés, heges terület kezelése

Bizonyára már láttatok hasonló területet. Aknés, heges terület kezelése orvosi tetoválással! Hogy mi is volt itt a történet: régebben vendégünk dekoltázsát nagyon sok akné fedte, ami pattanásokból eredően keletkezett., ennek a helye egészen a kezelés bekövetkeztéig látszódott. Semmilyen kozmetikai vagy orvosi kezelés nem nyújtott megoldást erre a problémára. Nemrég megkeresett engem tudunk-e megoldást találni, hogy elfedjük a területet. A képen a kezelés előtti, és a gyógyult eredmény látható. Borzalmasan frusztráló lehetett számára az elmúlt időszak, de ez már a múlt. Végre fellélegezhet, teljes nyugodtsággal tud a nyáron levetkőzni, és magabiztosan tud emberek közé menni. A kezelés menete: Allergén mentes pigmenttel való kitöltés, a bőrhöz megegyező szín keveréssel. Melinda, speciális esztétikai eljárása, amit saját maga fejlesztett ki! Időtartama a bőrben maximum 2 év, a pigment fokozatosan elhalványodik.

Legyen az aknés, heges területről kezelése, vagy striák, az orvosi tetoválás folyamata hasonló. A bőrhibák elsősorban a hegek és a többi bőrfelület színének eltérése miatt látványosak, ezért a megfelelő szín kikeverése után a hegeket, a bőr színével megegyező színűre tetováljuk. Az orvosi tetoválás során speciális pigmenteket, festékanyagot juttatunk a bőrbe a saját fejlesztésű technikáimmal. Itt a technológia sokszor jelentősen eltér a megszokott sminktetováló módszerektől, ezért csak referenciával rendelkező szakemberhez szabad fordulni.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések