fbpx
hegkezelés

Hegkezelés! Begyógyítjuk a múlt sebeit

7 éve készítjük a saját orvosi sminktetováló technikánkkal a különféle hegek korrekcióját. Legyen szó műtéti hegekről, égési sérülésekről, vagy adott esetben önkárosítás okozta sérülésekről. A hegkezelés sokak számára egyet jelent a krémek, valamint különféle gélek használatával. A legtöbb ember viszont nem vesz észre akkora változást ezeknek a krémeknek a használatától.
Így nyújthat megoldást ez a fajta hegkezelés a vendégeink számára.

Egyre több olyan vendégünk van aki fiatal korában magában próbál kárt tenni.
Mint tudjuk ezek a sérülések nem tűnnek el maradéktalanul, a hegek megmaradnak.
Évek kellenek hozzá, hogy arra a döntésre jussanak, hogy változtassanak ezeken a hegeken, felkeressenek egy specialistát, aki tud nekik segíteni. 
Nagyon szomorú történet minden ilyen eset. 
Bátorság kell ahhoz, hogy aki a kárt okozta magában, felvállalja és kezeltesse ezeket a hegeket. 

A képen meggyógyult hegeket láttok a comb belső részén, korábbi önkárosodás következtében, amit szinte láthatatlanná varázsoltam. Sok munkám van benne, mire elértem ezt az állapotot. Orvosi tetoválások esetében előfordul hogy több korrekcióra van szükség. A penge heg, az egyik legkomplikáltabb korrekció, így a gyógyulás is lépcsőzetes. 
Az önkárosítás vagy önsérülés a saját bőrszövetek szándékos közvetlen sérülése.
Az önkárosítás leggyakrabban 12 és 24 éves kor között fordul elő, jellemzően gyakoribb a nőknél, mint a férfiaknál.
Az önkárosítás gyermekkorban viszonylag ritka, de az arány az 1980-as évek óta folyamatosan növekszik.

Részletesebben a hegek eltüntetéséről >>

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések