fbpx
Lip Blush

Lip Blush a legdivatosabb ajaktetoválási trend

Lip Blush az egyik legnagyobb trendnek tekinthető a 2021-es évben.
Már 2022-ben járunk, és még mindig nagyon népszerű ez a technika.
A sminktetoválás világa messze van a kozmetikai bűncselekményektől, ami a 80-as 90-es éveket sújtotta (kiálts a nagynénéd tengerészkék szemhéj tetoválásának,vagy a belevésett ajak kontúrja amit már  min.kettő évtizede gyűlöl)
Realisztikus kinézetről beszélek, microblading szemöldök tetoválásról és púderezésről, soft és modern szemhéj tetoválásokról, és a legdivatosabb trendről jelenleg, a Lip Blush ajaktetoválásról. Ez egy félig állandó tetoválás, amely lágyan meghatározza és kitölti az ajkakat, hogy egy állandó színt adjon neki, mint egy igazán jó színezett ajakbalzsam. 

Mi is az a Lip Blush?

Az Lip Blush egy tartós smink, amely kozmetikai géppel és pigmentekkel színezi az ajkakat. Az eredmény hasonló az ajakfeltöltéshez, mivel az ajkak egy kicsit teljesebbnek tűnnek.

De a Lip Blush valójában nem változtatja meg az ajkak alakját. Ehelyett egy puha, árnyékolt színt kapunk, amely optikailag formálja az ajkakat, lefedi az egyenetlen pigmentációt vagy hegeket, és egy dús, teljesebb ajak illúzióját kelti.

Milyen tartós az ajaktetoválás?

Általában a Lip Blush ajaktetoválás két-három évig tartós, fokozatosan enyhül és elhalványul az idő múlásával, amíg az ajkak lassan visszatérnek a természetes színárnyalatukba. Tehát az ajkak két év után sokkal könnyebbnek tűnnek, mint hat hónap után, ezért van az, hogy sokan keresnek már bennünket 1-2 év után, hogy frissítsük a színt.

Mennyire fájdalmas az ajaktetoválás?

Annak ellenére, hogy ez egy tetoválás, helyi zsibbasztó krémet használunk, amely jelentősen tompítja a fájdalmat.Viszont sok esetben nem használunk.

Mindenki fájdalomküszöbe más, de általában a Lip Blush fájdalmát gyakran kis csípéseknek vagy könnyű karcolásnak nevezik – semmi elviselhetetlen vagy ijesztő.

Gyógyulási folyamat

Mint minden tetoválásnál, itt is van egy gyógyulási folyamat. Közvetlenül a tetoválás után az ajkak erősnek és fényesnek tűnnek, de nem kell megijedni. Az ajak gyógyulási ideje 2-3 nap.
Miután az ajkak teljesen meggyógyulnak, gyors gyógyulás van a minimális trauma miatt. A szín halványodni fog legalább -10%-al, nem lesz olyan kontúros a száj mint frissen.
Nagyon fontos az ajkak folyamatos hidratálása az első 1-2 hétben.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések