fbpx
ajaktetoválás

Miből lesz a natúr ajaktetoválás?

Szalonunkban a természetesség hívei vagyunk, és az ajaktetoválás terén is a „kevesebb néha több” elvét valljuk. Nem arról van szó, hogy ne tudnánk erőteljes rúzs hatású műalkotásokat alkotni, csupán más az elvünk.
Az eredetiségre törekszünk minden esetben, és inkább a természethez közel álló megoldásokat preferáljuk. Gondoljunk csak együtt azokra az esetekre, amikor a rúzsozott hatás az eredetileg vártól eltérően hathat. Vendégünk hosszú ideig viselte a képen látható tetoválást, ám nem érezte magát előnyben, és a tükörbe nézve sem talált örömöt a színben.
Az ajaktetoválás eltávolítás kihívás elé állított bennünket. Az elrontott tetoválások mindig nagy kihívást jelentenek, bármilyen területről is legyen szó, hiszen nem tudhatjuk, hány alkalom fog kelleni ahhoz, hogy a régi tetoválást kellően el tudjuk távolítani. Ebben az esetben a pigment nagyon nehezen mozdult a bőrből. De ettől függetlenül a temperás hatástól megszabadítottuk a vendéget. Az ajak tetoválás eltávolítás nemcsak művészi kihívás, hanem gyógyulási folyamatot is magában foglal.
Bőrtípustól függően 5-7 napig is eltarthat, de garantáljuk, hogy az eredmény megéri a kellemetlenséget.

A képen 5 eltávolítás utáni állapot látható!!

Jöhet a letisztult forma, és szín!
Emlékezzünk, célunk mindig az, hogy vendégeink elégedettek legyenek, és visszakapják az eredeti szépségüket. A kevesebb rúzs néha tényleg több lehet!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések