fbpx
sminktetoválás

Nem csak a fiataloknak áll jól a sminktetoválás

A sminktetoválás nemcsak a fiatal arcot teszik még karakteresebbé, hanem egy érettebb arcot is harmonikussá varázsolnak, és a kellemes megjelenés részévé válik. Posztjainkban megmutatjuk ezeket a sminktetoválásokat képmanipuláció nélkül. Korosztálytól függetlenül mindenki megfordul nálunk, és célunk, hogy a valóságot tárjuk elétek. Sok vendégünk van, aki egyáltalán nem sminkeli magát, azonban igénye van a kellemes megjelenésre. Ilyenkor hosszú ideig hezitálnak, míg eldöntik, hogy sminktetoválást szeretnének, aztán hozzákapcsolódik a bizalom, és döntenek, hogy szeretnék. Minden esetben a sminktetoválás előtt megbeszéljük mi az amit a vendég elképzelt, valamint amit Melinda jónak lát.
A képen az eredeti állapot, és a gyógyult eredmény!
Megszokottabb az idősebb korosztálynál, hogy inkább a realisztikus szálas technikát választják, főleg akkor ha nagyon hiányos a szemöldök. De látható, hogy a púderes technika is állhat ugyanolyan jól egy érettebb arcon mint a realisztikus.
Természetesen a sminktetoválás nem csak azoknak áll jól akik nap mint nap sminkelik magukat.
Legyen szó fiatalabb vagy idősebb korosztályról, egyaránt elkészíthető a tetoválás.
Minden helyzetben a természetesség elérése a cél. Minél természetesebb egy tetoválás, annál szebb.
Egy helyesen megformázott szemöldök, gyönyörű keretet ad az arcnak.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések