fbpx

Pigment-Off = kíméletes tetoválás-eltávolítás I.

Sokak számára okoz komoly problémát egy megunt, megbánt vagy elrontott tetoválás; legyen szó smink- vagy hagyományos tetoválásról.

A legtöbben ekkor tehetetlennek érzik magukat és sokan közülük bele is törődnek abba, hogy ezen nemigen lehet változtatni: a tetoválás eltávolítása drága, hosszadalmas és sok esetben egészségre ártalmas az eljárás.

Mivel egyre több tetoválás-eltávolító módszer jelenik meg a piacon, egyre nehezebb kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ez kihívást jelent mind az érintettek, mind a szakemberek számára.

Nézzük meg röviden, milyen módszerek léteznek, és milyen következményekkel járhatnak.

A legismertebb a lézeres tetoválás-eltávolítás. Ez a módszer azonban nagyon veszélyes lehet. Ahhoz, hogy a lézeres kezelést biztonságosan el lehessen végezni orvosi szakértelem és professzionális felszerelés szükséges. A kozmetikákban ezek közül egyik sem adott, ezért az itt végzett lézeres eltávolításoknak nagyon komoly egészségkárosító hatásuk lehet.

Kutatások igazolják, hogy a lézeres kezelés nagymértékben roncsolja a szöveteket és rendkívül hosszadalmas. A tetoválás eltávolításához 10-15 alkalom szükséges és az egyes alkalmak között minimum 2 hétnek el kell telnie, máskülönben maradandó sérülés lesz az eredmény.

A másik ismert módszer a savas eljárás, melynek következtében maró, mérgező anyagot juttatnak be a bőr alá. Ez a sav a bőrbe jutva felszívódik és bejut a nyirokkeringésbe, melynek következtében, allergia, gyulladás vagy más egészségkárosodás alakulhat ki.

A Pigment-Off rendszer egy ártalmatlan eljárás, melynek során enzimet juttatunk a bőr alá. Az enzimek biokatalizátorok, melyek gyorsítják a szervezetben lejátszódó kémiai reakciók sebességét. Kizárólag energetikailag kedvező, spontán módon lezajló reakciókra vannak hatással.

Ez azt jelenti, hogy nincs káros befolyásuk a szervezet működésére!

Az eljáráskor alkalmazott enzim megköti az eltávolítandó részecskéket, melyek a hatóanyagnak köszönhetően a bőrfelületen keresztül távoznak.

A Pigment-Off eljárás a nyirokrendszert sem terheli, illetve szakszerű alkalmazása esetén nem hagy hegeket és gyors bőrregenerációt biztosít. Ezen felül pedig időt is spórolhatunk vele, hiszen a legtöbb esetben egyetlen kezelés is elegendő!

Amennyiben szakemberként szeretnél egy könnyen alkalmazható, kíméletes eljárással segíteni vendégeidnek abban, hogy korábbi, elrontott tetoválásuktól megszabadulhassanak, gyere el soron következő képzésünkre!

A soron következő képzés részleteiről és a jelentkezésről a linkre kattintva tudhatsz meg többet!

A Pigment-Off kezelés további előnyeiről és jótékony hatásairól következő blogukban olvashatsz még többet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Read More
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Read More
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Read More
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Read More
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Read More
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Read More
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Read More
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Read More
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Previous
Next

Hasonló bejegyzések