fbpx
Pigment-Off

Pigment-Off = kíméletes tetoválás-eltávolítás II.

Szakemberként lehet, hogy te is keresed azt a tetoválás-eltávolító módszert, amely nem csupán költséghatékony és gyors, de az egészségre sincs káros hatással. 
Előző – a Pigment-Off eljárásról szóló – blogbejegyzésünkben részletesen kifejtettük a lézeres és savas eljárások lehetséges következményeit.
Ezekkel az eljárásokkal szemben a Pigment-Off rendszer egy kíméletes enzimes eljárás. A kezelés időben is hatékony, hiszen a legtöbb esetben egy kezelés is elegendő és a gyógyulási idő is csupán 5 hetet vesz igénybe. 
Az enzim valójában nem tesz mást, mint felgyorsítja a szervezetben lezajló spontán kémiai folyamatokat. Ennek következményeképp a hatóanyag megköti a tetoválással korábban a bőrbe juttatott idegen részecskéket, melyek ezután fájdalommentesen 2-3 hét leforgása alatt távoznak a bőr felszínén keresztül. 
Mivel a szennyező anyagok, nehézfémek a bőr felületén keresztül távoznak, a kezelés a nyirokrendszert sem terheli. 
Az eljárás nem csupán a pigmenteket, hanem a vasoxidot és a nehézfém maradványokat is eltávolítja. Szakszerű alkalmazás során a kezelt terület nem hegesedik és a bőrregeneráció is gyorsan bekövetkezik. 
A speciálisan ehhez a kezeléshez kifejlesztett eltávolító és utóápoló szerek jelentős javulást eredményeznek a bőr állapotában. A bőr lágyabbá, simábbá válik és újrapigmentálásra is lehetőséget ad a gyógyulási idő letelte után. 
A Pigment- Off módszerről azt is elmondhatjuk, hogy alkalmazása jótékony hatással is bír. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a pigmentek eltávolítása után javul a szemhéjban a szőrszálak növekedése. Számos vendég jelzi vissza, hogy a szemöldök szálai sűrűbbek és hosszabbak lettek, miután a szemöldök tetoválását kíméletesen eltávolítottuk.
Ez a hatás annak köszönhető, hogy a pigmentek mellett más idegen részecskék (szennyező anyagok, nehézfémek) eltávoztak a bőrből és nem fejtik ki tovább káros hatásukat. 
A Pigment-Off tetoválás-eltávolítás költséghatékonyságát nem csupán a vendégek élvezhetik, hanem mi szakemberek is. Lényeges szempont, hogy a kezeléshez használhatod saját gépedet, tehát nem kell külön, speciális berendezést megvásárolnod hozzá. 

Ha fontos számodra vendégeid egészsége és elégedettsége, a Pigment-Off rendszerrel biztos a sikered!
Kattints a linkre és tájékozódj a soron következő képzés részleteiről és a jelentkezésről!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések