fbpx

Pillatő sűrítés daganatos betegség után

pillatő sűrítés

“Végtelen nehéz, de örömteli pillanatok”

Bájos arcú, végtelen kedves hölgy  keresett meg, hogy szeretne szemhéj tetoválást, pillatősűrítést. Egy daganatos betegség műtéti  következménye, hogy egyik szemét üveg szemgolyóval pótolták, és szempillái sincsenek. Nézzétek csak, milyen élethű lett a pótszem, a szín is megtévesztésig olyan mint az eredeti.

Viszont valami  olyan megoldást keres, amivel az arc jobban tükrözi az eredeti harmóniáját. A kihívás óriási volt nekem ezesetben is. Fekvő állapotban az egyik szem ugyanis nem csukódik, ezért amikor el kezdtem a pigment bevitelét a szemhéjra, szinte egyfolytában törölnöm kellett, mert könnycsatorna itt nincs, és a beszivárgás veszélye fennállt. A hölgy sűrűn kiment a mosdóba, kivette az „üvegszemet, mosta, aztán jött vissza, mivel a törölgetni is óvatosan lehetett nehogy kijöjjön a szem. Nagyon feszült voltam, izgultam, szinte a lélegzetem is elállt, mert ez számomra is egy rendkívüli helyzet volt, megérthetitek. Sikerült! Az egyik szemhéj pillasűrítése elkészült, nagyon boldog. Javasoltam a másik oldalon is ugyanezt, hogy harmóniában legyen, de akkor azt mondta, hogy nem, így megfelel. Pár óra múlva felhívott, meggondolta magát, hogy mégis szeretné a másik szemhéjat is, mert így harmónikusabb és „természetesebb“ az arc ezáltal. Elkészült az is. Boldog, és én is az vagyok.

Higgyétek el nekem, ezek a rendkívül nehéz pillanatok, órák nekem is emberpróbálóak. Mutatni, éreztetni a magabiztosságomat! Ilyen eseteknél szinte a levegőben dolgozom, és a levegő vételre is oda kell figyelnem. Amikor azonban látom az önfeledt örömet, elfelejtődik a kihívás izgalma, a felelősség súlya. Minden újra íródik, és újra értékelődik.

Ez a fotó most az első beavatkozás utáni közvetlen állapotot mutatja.

Hamarosan mutatom nektek milyen lett egy új igéző tekintet, gyógyultan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Read More
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Read More
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Read More
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Read More
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Read More
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Read More
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Read More
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Read More
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Previous
Next

Hasonló bejegyzések