fbpx
pillatő sűrítés

Pillatő sűrítés daganatos betegség után

“Végtelen nehéz, de örömteli pillanatok”

Bájos arcú, végtelen kedves hölgy  keresett meg, hogy szeretne szemhéjtetoválást, pillatősűrítést. Egy daganatos betegség műtéti  következménye, hogy egyik szemét üveg szemgolyóval pótolták, és szempillái sincsenek. Nézzétek csak, milyen élethű lett a pótszem, a szín is megtévesztésig olyan mint az eredeti.

Viszont valami  olyan megoldást keres, amivel az arc jobban tükrözi az eredeti harmóniáját. A kihívás óriási volt nekem ez esetben is. Fekvő állapotban az egyik szem ugyanis nem csukódik, ezért amikor el kezdtem a pigment bevitelét a szemhéjra, szinte egyfolytában törölnöm kellett, mert könnycsatorna itt nincs, és a beszivárgás veszélye fennállt. A hölgy sűrűn kiment a mosdóba, kivette az „üvegszemet, mosta, aztán jött vissza, mivel a törölgetni is óvatosan lehetett nehogy kijöjjön a szem. Nagyon feszült voltam, izgultam, szinte a lélegzetem is elállt, mert ez számomra is egy rendkívüli helyzet volt, megérthetitek. Sikerült! Az egyik szemhéj pillasűrítése elkészült, nagyon boldog. Javasoltam a másik oldalon is ugyanezt, hogy harmóniában legyen, de akkor azt mondta, hogy nem, így megfelel. Pár óra múlva felhívott, meggondolta magát, hogy mégis szeretné a másik szemhéjat is, mert így harmonikusabb és „természetesebb“ az arc ezáltal. Elkészült az is. Boldog, és én is az vagyok.

Higgyétek el nekem, ezek a rendkívül nehéz pillanatok, órák nekem is embert próbálóak. Mutatni, éreztetni a magabiztosságomat! Ilyen eseteknél szinte a levegőben dolgozom, és a levegő vételre is oda kell figyelnem. Amikor azonban látom az önfeledt örömet, elfelejtődik a kihívás izgalma, a felelősség súlya. Minden újra íródik, és újra értékelődik.

Ez a fotó most az első beavatkozás utáni közvetlen állapotot mutatja.

Hamarosan mutatom nektek milyen lett egy új igéző tekintet, gyógyultan.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések