fbpx
púder szemöldök tetoválás

Púder szemöldök tetoválás

A púder szemöldök tetoválás, amelynek gyógyult eredménye rendkívül természetes hatást kelt. Többféle púder szemöldök tetoválást láthattok, de nálunk ez stílus kifejezetten arra törekszik, hogy a szemöldökön ne legyenek látható kontúrok vagy rajzolt hatások. Ehelyett finom és lágy púder effectet hozunk létre. Ez a technika, olyan finom és apró porozással készül a szemöldök területén. A végeredmény szinte teljesen természetesnek tűnik, és senki sem fogja észrevenni, hogy tetoválásról van szó.

A púder szemöldök tetoválás során többféle technikát alkalmazunk, azonban ez a hatás a kedvenc. Nem véletlen, hiszen a gyógyulás után is természetes eredményt nyújt. Az eljárás során, arra törekszünk, hogy minél tökéletesebben összeolvadjon a pigment a meglévő szemöldök szőrszálakkal, így a szemöldök dúsabbnak és tökéletesebbnek tűnik, mind színben, formában egyaránt.

A powder szemöldök tetoválás ideális választás azoknak, akiknek van szemöldök szőrzetük, és csak formában, nyomatékban szeretnének javítani, de nem szeretnének túlzottan feltűnő vagy mesterséges hatást elérni. Ez a technika lehetővé teszi a szemöldök finom és természetes megjelenését. A szemöldök harmonikusan illeszkedik az arc vonalaihoz.

Szalonunkban minden vendég természetes és nagyon finom tetoválással gazdagodik, hiszen a cél minden esetben ez. Vendégeink ezért keresnek meg minket, hogy minél természetesebb hatású tetoválást készítsünk nekik.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések