fbpx
ajaktetoválás

Realisztikus ajaktetoválás

A realisztikus ajaktetoválás művészete: Visszaállítás és Természetesség.

A tetoválás művészete sokféle formában megnyilvánul, és az ajaktetoválás is egyre népszerűbbé válik. Azonban nem mindenki szeretne feltűnő, mesterséges hatást elérni. A realisztikus ajaktetoválás célja az eredeti állapot visszaállítása úgy, hogy látszólag semmi sem utal a tetoválásra. Ez a technika nagy szakértelmet és odafigyelést igényel, hiszen a természetesség kulcsfontosságú.

Az eredeti állapot visszaállítása:
A realisztikus ajaktetoválás lényege az ajak eredeti állapotának visszaállítása. Számunkra nélkülözhetetlen, hogy finom technikával kell dolgozni, hogy elkerüljük az erőteljes hatást. A traumatizáció elkerülése szintén alapvető fontosságú, hogy a bőr minél kevésbé sérüljön, és a gyógyulás problémamentesen történhessen.

Az örök divat és az eredetiség:
Az ajaktetoválás egy olyan művészeti forma, ami hosszú távon megmarad a bőrben. Ezért fontos, hogy a tetoválás természetes hatást keltsen, és az eredetiséget hangsúlyozza. A realisztikus ajaktetoválás divatos megoldás, hiszen az eredeti állapotot hozza vissza, és tökéletesen illeszkedik a mindennapi életbe.

A minőség és a gyorsaság:
A realisztikus ajaktetoválás ma már viszonylag gyorsan elvégezhető, általában egy óra alatt. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a minőség rovására menne. A kiváló pigment, a gyors pigmentálás, a pontos kézmozdulatok, a szimmetria érzék és az árnyalatok figyelembe vétele mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a tetoválás magas színvonalú legyen. A gyógyulás utáni hatás szintén kulcsfontosságú, és ennek megfelelően kell tervezni a színeket, hiszen a végleges szín mindig az ajak, és a pigment gyógyult harmonizációjával fog kialakulni.

A garancia és az ügyfelek preferenciái:
Mint mindenben, a realisztikus ajaktetoválásnál is mindig garanciát vállalunk minden munkára!

Fontos, hogy a kezdetekkor pontosan tudjuk, hogy milyen színű lesz a gyógyult eredmény. A garancia csakis a korrekció után érvényesíthető, hiszen sok esetben a bőr másként reagál a kezelésre, és ezért fontos hangsúlyozni, hogy a kezelés mindig két alkalomból áll, maga a tetoválás, és az azt követő minimum egy hónap, maximum három hónap múlva történő korrekció.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések